bugün

herasmus

babasız olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim. babam rüyalarıma girsin diye içkili içkili allaha dualar ettiğim günler çok olmuştur. fakat onca yıllar geçmesine rağmen sadece 1 kez düşlerime konuk oldu. elimden tutup luna parka götürdü. orada atlı karıncaya bindik. kazık kadar adamdım ve babam yanımda dikilip öylece döndü. o atlı karıncanın demirini tutup gülücükler attı bana... sebebi ise sanırım küçükken çok gitmek istememdi. fakat gidemedik işte... kıyamadı... öldükten sonra geldi...

şimdi şu yukardaki satırları yazarken bile boğazım düğümlendi.. bunu çeken bilir. başına gelmeyen anlamaz...gözlerim baya doldu.

fakat şu amına koduğmun sözlüğünde öyle bir topluluk var ki, böyle cümleler kullanıldığı zaman reklam yapıyor deniliyor. ölmüş anasını babasını kullanıp oy peşine koşuyor deniyor. adı sezerciğe çıkıyor.

eşine dostuna arkadaşına anlatma, duygunu paylaşma. geber kahrından mantık bu.

ben bu mantığın taa amına koyayım afedersin.

şimdi bu yazar da babasını kaybetti. duyguları yoğun. kederli...

peki soruyorum.

bir yazar olarak yazmasın da ne yapsın? karalamasın mı bir şeyler? tabii ki yazacak. yazarak rahatlayıp içini dökecek. o acı duygularını bu amına kodumun harflerine basarak atacak.

neyiz biz?

hayvan mı?

konuşmayacak mısıyız? kuyruğumuzu kısıp kaçacak mıyız? kıvrılıp yatacak mı?

yıllardır buradayım. yazdığım hiçbir yazıdan pişman olmadım. ta ki babasını öldüren adam yazısına kadar. o giriyi ekle butonuna basan elimi halen sikerim.

anında ayarlar geldi ve sildim çünkü.

sözlükteki zihniyete ana avrat kayarak sildim. insan böyle yoğun duygular yaşarken çok sağlıklı sikişler yapamıyor. aklıma ne gelirse küfür ettim. sonrasında 1 ay çaylak...

özetle;
burada hisli yazılar yazarsın sezercik olursun.
komik şakalar, uzun hikayeler yazarsın kasan tip olursun.
güzel capsler hazırlarsın aylak olursun.
itiraflara içini dökersen yalancı olursun.

piç olursun, orospu çocuğu olursun. sen ne yaparsan yap bazı gavatlar sayesine hiç olursun.

çünkü adam da mantık yok amk... neyin şaka, neyin gerçek olduğunu anlayamıyor, idrak etme yetisi sıfır. yalan ile gerçeği ayırt edemiyor.

neyse, bu yazar sayesine içimizi döktük bizde. allah babasına rahmetler versin. kimseye aldırmasın. göz yaşları klavyeye damlasın. içine atmasın. kimse içine atmasın. herkes yazsın biz de okuyalım amk. selametle...