bugün

hayatta oluşun gerçekte neyi ifade ettiği

soruyu gereksiz ve çoktan cevabı verilmiş gibi algılayan şahıslar için, boğaziçi üniversitesi fizik bölümü öğretim üyesi dr.ibrahim semiz 'den gelsin: marstan gelen meteorlarda farklı organizmalar var mıydı sorusunu yanıtlarken : 'hayatın ne olduğunu tam olarak bilemediğimiz için' denilerek açıklamaya başlanmış.
http://haberturk.tv/progr...uzayin-gizemleri-15/83647
buyur tam 25:24 te. bu da öylesine denk gelen bir örnek, yoksa kendisi bu sorunun hala çözülmediğini düşünen tek bilim insanı değildir. filozoflar arasında hatta edebiyatçılar arasında da konu geçerliliğini sürdüren bir argümandır.
hala burada soru çok basit, bir cevabı yok, veya çoktan yanıtlandı denile dursun. ben konuyu uzmanlarından dinlemek üzere sözlükten uzaklaşırken, demagoji ustası, sorulan her felsefi - bilimsel soruyu üstüne alınıp 'ateistler hadi bunu da açıklayın' şeklinde algılayıp saldırganca cevap vermeye çalışan, argümanı teolojik tartışmaya taşıyıp dinciler şöyle şöyle insanlar ateistler böyle böyle insanlar, o yüzden dinciler bunu algılayamıyorlar noktasına getiren ve asıl konuya kendi sunduğu çözümden çok bilinen bir bilimsel görüşü ifade ederek karşıdakini aşağılama ve ego tatmin etme derdinde olan yazarlara elveda diyorum. sen her şeyi genellemeye devam et. pilotlar da çok karizmatik oluyomuş zaten eki eki tadında etiketlerinle yaşa.
ancak caner taslaman objektifliğinde olabilecek 'big bang ateistlerin steady-state ine şöyle cevap verdi, böyle kapak etti ' yaklaşımlarının karşıt versiyonu olan saçma sapan savlarınız da beni ilgilendirmiyor.
bundan sonra başlık altına yazıp beni hayattan soğutmaya devam etmemesi malum şahıstan rica olunur. git başka yerde ego mastürbasyonu yap allasen, ne bileyim mimar filan ol. 3 oda bir salon çizip ömür boyu 'sanatçıyım ben ayhh çok estetik ohhyş' modunda gez. zaten görülen o ki ama sistem çok bla bla diyen yeni ateist olmuş üniversite 1 gençliği tadında bir ömür yaşasan sana koymayacak. daha derinine inme ve anlam arama ihtiyacı bile hissetmeyen bir anlamı yok diyip geçen insanla ne felsefe konuşulur ne başka bir şey.
biraz da ben ego mastürbasyonu yapayım hazır gelmişken, life the science of biology 'i 2 yıl önce bitirmiş insana vikipedi linkinden abiyogenez okutuyosun. gerçek hayatta yeterince mevzumuz var uğraşacak bir de sanal gerginlikler yaratacak mazoşistlikte değilim. zaten sözlüğü bırakıyorum. hoşçakal kadın pedi reklamı kokan yazar.
elveda sözlük. 3 yıldır çok çektim senden her gelişimde içinde '-izm' cilik oynayan fanatik çömez yeni nesillerle böyle uğraştırdın beni . tutarlılığın ve değişmezliğinle belki lise arkadaşlarımdan daha vefalı buldum seni sol frame in ve sarsılmaz ukala klavye kahramanlarınla adeta sadakat gösterisi yapıyorsun sevenlerine. ama bu kez kesinlikle terk-i diyar eyliyorum eyter bea. bu da flereous 'un sözlüğe vedası olsun. (şimdi adı 'sözlüğü terk etti adam benim sayemde' bak nasıl kaçtı filan olur he aferin aferin sayende , evet, kutlarım)