bugün
- dansöz izleme keyfi10
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- enayimiknatisii36
- yarın kpssye girecek yazarlar8
- serhat kılıç14
- aziz yıldırım11
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- online listesinden manita beğenmek7
- insan olmaya ceyrek kala26
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması6
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- geceye bir söz bırak8
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- evde dondurma yapmak5
- ismail kartal8
- hangi renksiniz17
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- anın görüntüsü24
- limonlu dondurma4
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı7
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı5
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- flat white3
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- milan skriniar5
- tolga sarıtaş2
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- ragnarın memeleri5
- sözlükteki şer çetesi12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- seri eksici6
- beşiktaş8
- s'i l v'e r m'i s t29
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
- evde ölü bulunmak4
- gocu50
- yapay gerizekalılık3
- uzak durulası insan modelleri2
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
adı mehtap.
2 yıldır apartmanımızda oturuyormuş. o kadar sessiz ki varlığını komşuların dedikodusuyla farkettim. ilk tanışmamız balkonuna düşürdüğüm çamaşır sayesinde oldu. zayıf, upuzun saçlı, yüzü çiçekbozuğu, kollarında faça izleri bulunan solgun bir kadın. 30 yaşına rağmen fazlasıyla çelimsiz.
ilk farkettiğim gülümserken çekinmesi. belli ki ürküyor insanlardan.
bu çamaşır hadisesinden sonra komşuların - ay onunla görüşme, zarar gelir bu tiplerden...laflarına hassiktir çekerek bir yıldır süren arkadaşlığımıza başladım.,
kahve içerek, arada sinemaya-alışverişe kaçarak arkadaşlığımızı sürdürüyoruz. çok zeki, zehir gibi biri.. eylemlerde polisten kaçıp binaya sığınan 3 genci, namuslu ve çok iyi kalpli komşularımız evlerine almazken evinde saatlerce sakladı. böyle de yürekli.
hikayesi çok klasik. çocuk yaşta yapılan bir evlilik, şiddet...kaçıp sığındığı ailesi tarafından sahiplenilmemek. sonrası koca bir yalnızlık ve içinde kötü anıları barındıran bir hayat mücadelesi. kolundaki izlerde o günlerde ki intihar girişiminden yadigarmış.
fazla sormuyorum hayatını. istediği zaman anlatıyor zaten.
3 ay önce pavyon yıllarında onu getirip götüren, yıllardır beraber yaşadığı taksici sevgilisiyle nikahını kıydık. nikahta ben ve diğer şahit dışında kimse yoktu. mehtap gelinlik giymişti. gözlerinin içini ilk defa gerçekten gülerken gördüm.
- benimde bir ailem olucak. çocuğum olucak...
böyle diyordu. kadın her yerde kadın işte. nerde ne koşulda olursa olsun mayasında sahiplenilmek, aile kurmak gibi dürtüleri var.
dün akşam eve geldiğimde kapısını çaldım. çok da hazetmediğim suratsız kocası sert bir tonda - mehtap yok! deyip kapıyı kapattı. aradım hemen. kocası olacak dürzüyü evde başka bir kadınla yakalamış, tepki gösterince dayağını yemiş, şimdi bir arkadaşında kalıyormuş.
ah mehtap ah...
annem derdi ki yastığın değişir kader değişmez. ne kadar da doğruymuş. yakanı bırakmayan kaderine inat inan;
herşey güzel olucak.
2 yıldır apartmanımızda oturuyormuş. o kadar sessiz ki varlığını komşuların dedikodusuyla farkettim. ilk tanışmamız balkonuna düşürdüğüm çamaşır sayesinde oldu. zayıf, upuzun saçlı, yüzü çiçekbozuğu, kollarında faça izleri bulunan solgun bir kadın. 30 yaşına rağmen fazlasıyla çelimsiz.
ilk farkettiğim gülümserken çekinmesi. belli ki ürküyor insanlardan.
bu çamaşır hadisesinden sonra komşuların - ay onunla görüşme, zarar gelir bu tiplerden...laflarına hassiktir çekerek bir yıldır süren arkadaşlığımıza başladım.,
kahve içerek, arada sinemaya-alışverişe kaçarak arkadaşlığımızı sürdürüyoruz. çok zeki, zehir gibi biri.. eylemlerde polisten kaçıp binaya sığınan 3 genci, namuslu ve çok iyi kalpli komşularımız evlerine almazken evinde saatlerce sakladı. böyle de yürekli.
hikayesi çok klasik. çocuk yaşta yapılan bir evlilik, şiddet...kaçıp sığındığı ailesi tarafından sahiplenilmemek. sonrası koca bir yalnızlık ve içinde kötü anıları barındıran bir hayat mücadelesi. kolundaki izlerde o günlerde ki intihar girişiminden yadigarmış.
fazla sormuyorum hayatını. istediği zaman anlatıyor zaten.
3 ay önce pavyon yıllarında onu getirip götüren, yıllardır beraber yaşadığı taksici sevgilisiyle nikahını kıydık. nikahta ben ve diğer şahit dışında kimse yoktu. mehtap gelinlik giymişti. gözlerinin içini ilk defa gerçekten gülerken gördüm.
- benimde bir ailem olucak. çocuğum olucak...
böyle diyordu. kadın her yerde kadın işte. nerde ne koşulda olursa olsun mayasında sahiplenilmek, aile kurmak gibi dürtüleri var.
dün akşam eve geldiğimde kapısını çaldım. çok da hazetmediğim suratsız kocası sert bir tonda - mehtap yok! deyip kapıyı kapattı. aradım hemen. kocası olacak dürzüyü evde başka bir kadınla yakalamış, tepki gösterince dayağını yemiş, şimdi bir arkadaşında kalıyormuş.
ah mehtap ah...
annem derdi ki yastığın değişir kader değişmez. ne kadar da doğruymuş. yakanı bırakmayan kaderine inat inan;
herşey güzel olucak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar