bugün

regl olduğunu çekinmeden söyleyen kadın

özellikle bu gibi yerlerde ''kadın'' olduğunu belli etmenin olmazsa olmaz yoludur..
sözlük'te orada burada rahatça dile getirmelerinin manasını anlamadığım, gerçek hayatta -mesela bir bankada- size ''neyiniz var'' diye soran memura siksen söyleyemeyecekleri ''regl oldum'', ''sancısı da pek ağrılıymış'' gibi artık gına gelinen, ''tamam amına koyayım kadınsın, ama bunu 'cart diye' söylemenin ne artısı ne eksini ne siki var, demek istesiğim ortalama hatun kaşınmalarıdır.

bir insan twitter'dan sözlük'ten face'den neden ''ben regl olduuum'' diye bağırır ki? bunun nedeni nedir? regl olanın ellerine mi vuruyor ağrısı? ''kalk hadi iki çift laf yaz'' mı dedirtiyor sancısı? kime ne sizin regl olduğunuzdan? kadının ilgi görmek adına bu tip ucuz numaralarla kendini ya da cinsiyetini afişe etmesini kepazelikten öte göremiyorum. söylediğim gibi, bu bir ''neyin var'' diyen en yakın arkadaşa ''regl oldum'' deme olayı değil. bu, ''bana bakın ben buradayım''la direkt ilişki kurabileceğiniz yegane olay..

hayır, gören de sparcatus'ün kanı akıyor sanacak... her ay rutin bir şekilde yaşadığın sikindirik olayı neden afişe edersin?

ezcümle, bunu toplum içerisinde 'cart diye' söyleyemediği gibi, söylediği yerde de dünyanın en büyük sırrını tek cümlede özetleyen en cesur insanmış gibi davranan kadın tipidir.
işimiz olmaz..