fatih terim

değil drogba'yı feriştahını bile çıkarsa ''terim yaptıysa bir bildiği vardır'' denilecek kişidir.

3 sene önce aldığımız bir beraberliğe bile "hiç olmazsa yenilmedik amk" diyen galatasaray taraftarı şimdi bursaspor gibi çatır çatır top oynayan, kaliteli bir takımla berabere kaldığı için "ama fatih terim yeaa" diye sızlanıyor ya deliriyorum.

lan ben iki senedir sezon başında bursa deplasmanının karşısına kafadan 1 puan yazıyorum zaten. sorun bir fenerliye, beşiktaşlıya onlar ne yazıyormuş, hadi sorun lan.

kaldı ki, 1 haftadır konuştuğumuz konular ortada... arkadaş, önce şunu kafanıza sokun, bu adam milli takımın başına geçtiyse bunun sebebi siyasi baskı. siyasi otoriteye "hayır" diyenlerin başına neler geldiğini bir hatırlayın.

kaldı ki, arena'nın açılışında yaşanan olaylar yüzünden galatasaray başkanlık makamına randevu verilmediğini biliyor musunuz?

yine kaldı ki, arena'nın yollarından haberiniz var mı?

ya peki, 2. sermaye artırımının neden reddedildiğini biliyor musunuz?

yine de direnmedi mi galatasaray ve fatih terim bu konuda? otorite fatih terim'i tamamen istedi ama biz "tamamen olmaz, 4 maçlığına olur" dediğimizde tff yönetim kurulu toplantı yapmadı mı? çünkü onlar da beklemiyordu bunu... ya tamamen gelecek ya da gelmeyecek diye bekliyorlardı.

velhasıl; az biraz gözlem yeteneği, hafıza lütfen...

bu takım son yılda girdiğe her kulvarda başarılı olmuştur.

bu takım sadece son 3 ayda 3 tane büyük kupa kazanmıştır.

fatih terim düşmanı olan hem galatasaray hem de diğer takım taraftarlarına sesleniyorum : bu kez yiyemeyeceksiniz o'nu.
© copyright 2005 - 2026