bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi21
- gocu'ya özgürlük8
- gocu'nun çaylaklık durumu kaldırılsın3
- ne yazarsam yazayım çaylak olmuyorum4
- senden benden trilyonları çalanlar5
- fatma betül sayan kaya49
- sözlük hesabını sil perileri3
- arkadaşlar beni neden sevmediniz3
- 4 ekim 2026 konohafest saldırısı3
- yıldız tilbe kızılı2
- cemil ipekçi2
- arkadaşlar çok uykum var2
- hepinizden nefret ediyorum ama tek başıma da canım2
- ideal bira bardağı3
- fon mağdurlarının ana para iadelerini beğenmemesi2
- pazartesi sabah 7 de spor salonuna giden insan3
- sarımsak6
- cin filmleri4
- türk korku filmi klişeleri3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- pazartesi sabahı erken kalkmak için bir neden3
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları3
- iwf yapay zeka çocuk istismarı materyali artışı2
- italya türkiye maçı saat 21 45 te atv de3
- pizza5
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- sabahları nefret edilen şeyler10
- pizza margarita4
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması43
- cin musallat olan kişi nasıl anlaşılır3
- sözlük gıybeti12
- asrın soygunu14
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi8
- hangi tatlısınız10
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- nasıl birisiniz8
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- akp seçmeni16
- riyad da ikinci mekke ittifakı toplantısı2
- türkiye'nin yemen de mekke ittifakı tartışması2
- anın görüntüsü20
- damarsız tüysüz manisa yaprağı18
- napıyorsunuz8
- tarsus ta karpuz yüklü kamyonun devrilmesi2
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- gunluklerim aylik olmus11
- domates2
- kız kardeşlerim6
- arkadaşlar naber ya8
- yeşil parka giyen kız2
görsel
" Onlarca öykü, hatta roman yazılır bağzı fotoğraflar üstüne
Bu da onlardan biri işte.
Yeryüzündeki insan soyunun geldiği noktayı yansıtan fotoğrafın konusu ise korku
* * *
Gün gelmiş, insanlar birbirinden korkar hâle getirilmiş
Okumayanlarla okuyanlar, üniformasızlarla üniformalılar birbirine düşman olmuş.
Daha da fenası, kadın erkekten, erkek de kadından korkarmış.
Hayatı güzelleştirmek" diye girmiş lâfa kadın, erkek sözünü kesmiş ve "düzen ve kontrol" diye bağırmış.
Bağırma" demiş kadın; "sen bağırdıkça güzelleşmiyor dünya; düzen tabiata uymayınca sorun çıkıyor, göremeyecek kadar kör mü oldun, Tanrı aşkına?..
Sus kadın" diye haykırmış erkek, "kontrol etmezsem kurda kuşa yem oluruz, soyumuz darmadağın olur
Gözünden iki damla yaş süzülen kadın Soyumuzu darmadağın eden sensin" demiş erkeğe ve elindeki sopayı sallayan erkeğin gözlerinin içine bakmış acıyla, "Muktedirlerin iktidarıyla kendi erkekliğini var edemezsin" demiş.
iyice tepesi atan erkek bir çevresine bakmış, bir de kadının gözlerindeki acı ve korkuya. Tek darbesiyle yıkılacağını bile bile karşısında dikilen ve diklenen kadının gözlerindeki korku hoşuna gitmiş bir an için Yine de indirememiş elindeki sopayı.
Sonra çevresindeki insanlara kaymış gözü, kadını susturması gerektiğine inanarak gözünü erkeğe dikmiş olan kalabalığın farkına varmış bir kez daha.
Erkek sopasını iyice kavrayıp indirecekken tekrar konuşmuş kadın; Ben seçimimi yaptım" derken gözyaşları yanaklarından yuvarlanıyormuş "Seçimimi yaptım ve geldim karşına" demiş; "insanca yaşamaktan bu kadar korkuyorsan ölelim diye geldim. Vurursan o sopayı, sadece ben değil, beni öldüren sen de öleceksin çünkü. Ve biliyorum; en zor seçim seninki. Gözlerime bak ve bir karar ver şimdi. Sopanı atıp ellerimi tutarsan ikimiz de yaşayabiliriz. O sopayı indirdiğin andan itibaren, sen de, ben de yaşamıyor olacağız artık "
" Onlarca öykü, hatta roman yazılır bağzı fotoğraflar üstüne
Bu da onlardan biri işte.
Yeryüzündeki insan soyunun geldiği noktayı yansıtan fotoğrafın konusu ise korku
* * *
Gün gelmiş, insanlar birbirinden korkar hâle getirilmiş
Okumayanlarla okuyanlar, üniformasızlarla üniformalılar birbirine düşman olmuş.
Daha da fenası, kadın erkekten, erkek de kadından korkarmış.
Hayatı güzelleştirmek" diye girmiş lâfa kadın, erkek sözünü kesmiş ve "düzen ve kontrol" diye bağırmış.
Bağırma" demiş kadın; "sen bağırdıkça güzelleşmiyor dünya; düzen tabiata uymayınca sorun çıkıyor, göremeyecek kadar kör mü oldun, Tanrı aşkına?..
Sus kadın" diye haykırmış erkek, "kontrol etmezsem kurda kuşa yem oluruz, soyumuz darmadağın olur
Gözünden iki damla yaş süzülen kadın Soyumuzu darmadağın eden sensin" demiş erkeğe ve elindeki sopayı sallayan erkeğin gözlerinin içine bakmış acıyla, "Muktedirlerin iktidarıyla kendi erkekliğini var edemezsin" demiş.
iyice tepesi atan erkek bir çevresine bakmış, bir de kadının gözlerindeki acı ve korkuya. Tek darbesiyle yıkılacağını bile bile karşısında dikilen ve diklenen kadının gözlerindeki korku hoşuna gitmiş bir an için Yine de indirememiş elindeki sopayı.
Sonra çevresindeki insanlara kaymış gözü, kadını susturması gerektiğine inanarak gözünü erkeğe dikmiş olan kalabalığın farkına varmış bir kez daha.
Erkek sopasını iyice kavrayıp indirecekken tekrar konuşmuş kadın; Ben seçimimi yaptım" derken gözyaşları yanaklarından yuvarlanıyormuş "Seçimimi yaptım ve geldim karşına" demiş; "insanca yaşamaktan bu kadar korkuyorsan ölelim diye geldim. Vurursan o sopayı, sadece ben değil, beni öldüren sen de öleceksin çünkü. Ve biliyorum; en zor seçim seninki. Gözlerime bak ve bir karar ver şimdi. Sopanı atıp ellerimi tutarsan ikimiz de yaşayabiliriz. O sopayı indirdiğin andan itibaren, sen de, ben de yaşamıyor olacağız artık "
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar