bugün

cemaatçilerin telaş içinde olması

beni de şaşırtan durumdur.

geçenlerde s haber kanalında gazeteciler ve yazarlar vakfi nin peşpeşe hizmet adına açıklamarıyla ilgili haberlerine rastladım. gezi olayları sırasında mısır da bir gazeteye başbakanın diktatör olduğu konusunda demeçler veren zaman gazetesi yazarını, gezi olayları yaşanırken sağduyu kisvesi altında "başbakan gitsin akp kalsın" mesajını inceden inceden işlediklerine hep birlikte şahit olduk.

kaba tabirle bükemedikleri tayyip erdoğan bileğini öpüyorlar ama başbakan bunu yemez!

cem uzan, aydın doğan, ergenekoncular, darbeciler derken sıra türkiyenin ayağına dolaşan sınavda hile-hurda kul hakkı ile devlete adam yerleştiren cemaate geldi. şimdi bızzık bızzık dolanıyorlar. gazamız mübarek olsun diyorum.

inşallah en yakın zamanda devlet kadroları hizmet denen püsküllü beladan da kurtulur.

bu arada fettullah gülen abd de aylık yayın yapan bir dfergiye röportaj vermiş neden türkiye ye dönmüyorsunuz sorusuna da "ben gidersem demokratik adımları atan hükumet zor durumda kalır, demokratikleşme yavaşlar" demiş ve mesajı da göndermiş "türkiye ortadoğu da ab ve abd nin demokratikleşme hareketinin elçisi olabilir, şu anda bu noktada değildir ama potansiyeli var" demiş yani demiş ki erdoğan la bu iş olmuyor ortadoğuda türkiye üzerinden politika geliştirmek için erdoğan ın gitmesi lazım demiş.

işin özeti bu!
güncel Önemli Başlıklar