bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- insan ne ister5
- cok da abartmaya gerek uok6
- claudian clouds33
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- yaşanmamışların yası3
- yazarların akşam yemekleri5
- önyargı2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- kadınlar6
- true ile tatlı sert3
- morkstar2
- true'nun engelli olması6
- sözlük kızlarının kekleri24
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- allah11
- okan buruk9
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- meriç dükalığı8
- sarapci koala hatayi33
- anın görüntüsü24
- seni tanıyorum4
- sevdiğiniz yazarlar8
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- alışkanlığı karakter sanmak2
- islamda namaz yoktur30
- amedspor maçından korkmak3
- victor osimhen2
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- tai lung8
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- kendini yok etmek istemek2
- cumartesi gecesi sıkıcılığı2
- fusya semsiyeli yabanci22
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- kürdistan10
- sapık başlık açarken sapıklığa uğramak2
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- remote çalışırken slack te flört etmek2
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- gecenin şarkısı14
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- okan çık hesap ver4
ilk teşekkür entrysi bana kısmetmiş herhalde dediğim zirve. tabi ki ben entry yazarken başkası gönder butonuna basmaz ise.
gelen gelmeyen herkese sonsuz şükranlarımı en başta belirteyim.
öncelikle zirveyi düzenleyen hepimizin bir araya gelmesini sağlayan ve gecenin en hızlı konslarından biri olmaya aday akck ölümüne teşekkürleri bir borç bilirim ki her 10 dakikada bir nasıl gidiyor bir ihtiyacınız varmı diye sorması ile gönüllerde taht kurmuştur. ( gerçi istekleri söyleyince yerine getirmedi ama olsun )
tabi ki şahsına zirve düzenlenen ksk'ya inegöl'lerden kalkıp geldiği için teşekkürler ve giderken herkese ayrı ayrı teşekkür ettiiği için ayrıca teşekkürler.
sanal alemin abaza tayfası olarak gösterilen ya da dışalanan tayfası olarak bilinen incisözlük grubuna ayrıca teşekkürler ki sizleri iyiki tanımışım diyorum. kim ne derse desin adamın dibisiniz lan.
benden sonra mekana gelen kişi olan ve sıcak kanlılığı ile allah allah önceki zirvelerde böyle değildi kafasına göktaşı düştü herhalde diye düşündüğüm herasmus teşekkürler.
frank sinatra'nnın ceketsiz hali gibi şapkasıyla masamıza gelen ve hoş sohbeti ile bizleri şenlendiren saçları seyrek arkadaşada teşekkürler. umudunu kaybetmez isen sende bir gün mod olur hatta şirinleri bile görebilirsin.
nickini sorup unutmama rağmen adını unutmadığım taaa gemlikten kalkıp gelen recep'e teşekkürler.
Tuvalette karşılaştığımız cokacayipsey (aklınıza kötü birşey gelmesin) çok fazla muhabbet edemesekte sanada teşekkürler.
rakısını çalmadığımda ölümüne muhabbet edemediğim fulya sanada teşekkürler.
pek sohbet etmediğim yada edemediğim diğer arkadaşlar sizlere de teşekkürler.....
giderken bir hoşkalın demeyen tüm zirve daşlar hepinizin güneş altında yanarken yüzünüzde gözlük işareti çıksın emi. insan olun biraz.
akck dip not : benden fazla kons olamazsın. zirve masası haricinde 2 masa dolaştım ona göre :9
gelen gelmeyen herkese sonsuz şükranlarımı en başta belirteyim.
öncelikle zirveyi düzenleyen hepimizin bir araya gelmesini sağlayan ve gecenin en hızlı konslarından biri olmaya aday akck ölümüne teşekkürleri bir borç bilirim ki her 10 dakikada bir nasıl gidiyor bir ihtiyacınız varmı diye sorması ile gönüllerde taht kurmuştur. ( gerçi istekleri söyleyince yerine getirmedi ama olsun )
tabi ki şahsına zirve düzenlenen ksk'ya inegöl'lerden kalkıp geldiği için teşekkürler ve giderken herkese ayrı ayrı teşekkür ettiiği için ayrıca teşekkürler.
sanal alemin abaza tayfası olarak gösterilen ya da dışalanan tayfası olarak bilinen incisözlük grubuna ayrıca teşekkürler ki sizleri iyiki tanımışım diyorum. kim ne derse desin adamın dibisiniz lan.
benden sonra mekana gelen kişi olan ve sıcak kanlılığı ile allah allah önceki zirvelerde böyle değildi kafasına göktaşı düştü herhalde diye düşündüğüm herasmus teşekkürler.
frank sinatra'nnın ceketsiz hali gibi şapkasıyla masamıza gelen ve hoş sohbeti ile bizleri şenlendiren saçları seyrek arkadaşada teşekkürler. umudunu kaybetmez isen sende bir gün mod olur hatta şirinleri bile görebilirsin.
nickini sorup unutmama rağmen adını unutmadığım taaa gemlikten kalkıp gelen recep'e teşekkürler.
Tuvalette karşılaştığımız cokacayipsey (aklınıza kötü birşey gelmesin) çok fazla muhabbet edemesekte sanada teşekkürler.
rakısını çalmadığımda ölümüne muhabbet edemediğim fulya sanada teşekkürler.
pek sohbet etmediğim yada edemediğim diğer arkadaşlar sizlere de teşekkürler.....
giderken bir hoşkalın demeyen tüm zirve daşlar hepinizin güneş altında yanarken yüzünüzde gözlük işareti çıksın emi. insan olun biraz.
akck dip not : benden fazla kons olamazsın. zirve masası haricinde 2 masa dolaştım ona göre :9
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar