bugün

heroes hatalari

mantıklı cevapları olan hata sanılan doğrulardır.
en baştan başlayalım efendim
1- efendim dikkat ederseniz. sylar etrafta yoktur. Yani saklanmıştır. ikincisi sylar normal insanları kesmez. Bir amacı vardır adam öldürmesinin. O sebeple kim olduğunu anlaması gerkmektedir. Saklanmak en mantıklı yoldur.
2- tek zayıf noktası olan omirilik soğanını niye rakibine dömüştür derseniz. Ben de size adamın dziyi seyretmediğini ve bunu bilmediğini söylerim. Nerden bilsin lan. adam kaçmaya çalışıyor o sırada.
3- Kinetik gücü sylar ı yenilmez yapmamaktadır. O da öldürülebilir. Zaten o yüzden clairi istemektedir. Tabiki o şiddetle gelen bir çarpma, bu hareketi beklemeyen birini etkisiz bırakabilir. Ayrıca suresh ne yaptı yüksek sesle bağırdı. O sıralar bu seslerde onu rahatsız ediyordu.
4- Bu kardeşimizin bir taksisi olduğu gerçeğini unutan sevgili kardşimize selamlar. Onların evlerinde asansör denen icad kullanılıyor canım...
5- ölme sahnesini seyretmediğim için bir şeydiyemeeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Dikkatinizi çekerim. Zamanı durdurmasını yenmiyor. Hiro o kadar korkak ki, gözünü kapatıp salırırken, zaman tekrar akmaya başlıyor. Zamanı yense sadece kendi yenerdi. Annesi yere düşmezdi...
6- ha bak buna bişi diyemem. ayrıca oynamamış bölümü anlatmak terbiyesizliktir. döverim...