bugün

atılım üniversitesi

bu üniversiteye bakıyorum üniversite sınavları açıklanmış tercihlerin sonuna kadar her sözlükte bazı yazarlar yardırıyor üniversite hakkında, aman gitmeyin şöyle kötü, böyle kötü.

bir de yazarlara bakıyorum ya 2007 yılından beri okul hakkında aynı şekilde giydirenler, ankara'daki bir üniversite hakkında olumlu görüş bildirip diğer üniversiteler hakkında giydirenler ya da sanki bütün bölümlerinde okumuş gibi örneğin hem hukuk fakültesi hem de mühendislik fakültesi hakkında giydirenler.

bir de utanmadan diyorlar ki bunların ekibi var, üniversite çalışanları, öğrenciler sözlükte lehinde yazıyorlar. üniversitenin lehinde yazarlara bakıyorum toplasanız 2-3 kişi, bunlar da örnekler vererek niye beğendiklerini anlatıyorlar, bunların diğerlerine göre organize olmadığı çok belli.

vaktim vardi entryleri araştırdım tüm sözlüklerde sürekli olumlu yazan bir ekip bulamadım ancak hakkında sürekli olumsuz yazan ve bunu özellikle milletin sözlükleri okuyup bilgi almak istediği tercih günlerinde yapan bir ekip var. tercih günleri ayın 18'inde bitti, bu üniversitenin aleyhinde yazılar da kesildi.

isterseniz bakın örnek olarak bir yazar burada okumayın, şurada okumayın ama şurada okuyun diye yazıyor.

o zaman ben de diyorum ki belirli çıkar karşılığı aleyhinde yazılar yazılan üniversite.