bugün

güzel bir kadına siktir git demek

güzelini falan bi kenara bırak, bir kadına bunu söylemek gerçekten ayıp. geçenlerde şahit oldum hatta böyle bi olaya, bizim mutfak penceresi sakin bi arka sokağa bakıyor, çayımı yudumlarken çocukları falan izliyorum işte. çocukları izlemek her zaman eğlenceli olur zaten, mutlaka bi olay çıkar hep gülecek.
neyse kızın biri sokağın ortasına geldi beklemeye başladı, sevgilisini beklediği belliydi zaten tavırlarından falan, zaman geçiremiyordu. çocuklarla konuştu oynadı biraz, sonra bizim esas oğlan çıktı sahneye. kız gülümsemesini bozmamaya çalıştı hep, oğlansa inadına bağırıp çağırdı. oğlan gidecek oldu, kız kolundan tutmaya çalıştı, sadece bi kez dinlemesini istedi. hayvan oğlu hayvan tüm gücüyle bağırdı sonra siktir git diye..
oğlan uzaklaştı hızlı adımlarla, kız sokağın ortasında kalakaldı, başını eğdi. çocuklar geldi sonra 'abla ağlama' dediler. çocukları da dinleyemedi. durduğum yerden ben utandım ben üzüldüm lan. sonra kız kalktı gitti kendini biraz toparlayınca, ben çocukları seyrettim sonra, ama onlar da oynamadılar bi daha..
güncel Önemli Başlıklar