bugün

katibimben

konuştuğunda meymenet olmayan, cevap vermeye zekası yetmeyen denyoların yazı uslubuna kafaya taktıkları yazar. bendeniz.

üstteki arkadaş mal bulmuş mağribi gibi yazımın içinden bir iki cümle çekmiş, yalnız şöyle bir durum var ki her kesme işareti gereken yerde küçücük laptop klavyesiyle shift + 7 tuşuna basmayı sevmiyorum, fakat kesme işareti kullanmadan direkt yazıp geçmek de istemiyorum o nedenle araya nokta koyuyorum,

kendisinin de bahsettiği gibi dinci değil de gezi parkçı anarşistlerden çapulculardan olsaydık, kemocan tayfasına dahil olsaydık, başbakana ettiğimiz küfürlerden(eğer etseydik) tutun da binlerce dilbilgisi hatamız göze görünmez çok cici bi yazar olurduk.

ben şimdi gecenin bi yarısında bu arkadaşa niye cevap verdim, niye vaktimi harcadım, sırf dilbilgisi ve türkçe konusundaki hassasiyetimden dolayı buna tenezzül ettim. yoksa benim yazdığım kelimeye kesme işareti koymadım diye eleştiren birisi için s..m kesme işaretini deyip geçmem gerekirdi. kaç yıldır söylüyorum sözlüğe adam alırken bir test yapın, liselileri almayın diye ama dinleyen yok.
© copyright 2005 - 2026