bugün

galatasaray

muhtemelen transfer politikasını bugünden sonra tekrar gözden geçirecek olan takım.

şimdi bir düşünelim.

ligde sadece 6 oyuncu oynatabiliyorsun ki zaten dördü banko. muslera, sneijder, drogba ve chedjou kesin oynayacak olan isimler sakatlık, kart vb. gibi durumlar olmadıkça.

4 kontenjanı doldurduk şimdi geriye kalan iki kontenjan' da eboue ve melo' yu koysak bitti zaten.

şimdi sol bek için yabancı birileri konuşuluyor, kanat için farfan veya nani isimleri konuşuluyor. şimdi iki seçenek var bir sol bek ve kanat almaktan vazgeçeceksin alacaksan türk pasaportlu alacaksın. iki melo ve eboue' yi gönderip sağ beke hamit' i çekip bir kanat oyuncusu alabilirsin.

fatih terim sistemde değişiklik istiyordu ama bu karardan sonra sistemi pek değiştireceğini zannetmiyorum. bana kalırsa melo transferinden vazgeçilip yerine türk bir orta saha alıp( gökhan inler) birde yabancı sol bek alıp transferi kapatmak gerek.

zaten oturmuş bir kadro var. bu seneyi de kanat olmadan halledebiliriz zaten benim düşüncem ya da diğer galatasraylıların düşüncesi lig için değil avrupa için. ligi her durumda galatasaray alır zaten ama avrupa' da bu senede en fazla çeyrek final beklemeliyiz eğer ş. liginde devam edersek.
© copyright 2005 - 2026