bugün
- chp nin hali ne olacak26
- gocu36
- kuzen evliliği6
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı7
- tai lung12
- dirilse konserine gidilecek sanatçı4
- kayyum kemal5
- yaz geldi askılı giyen hatunlar çoğaldı5
- doğu görevinde kürtlerin türklere yaptığı mobbing6
- zall buraya bak aslanım7
- kürtçülük yapan komünist5
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste7
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sedat pekmez24
- 9 haziran 2026 kılıçdaroğlu'nun ihraç açıklaması2
- maç izlemenin çok saçma olması5
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği5
- kalın bacaklı kadın çekiciliği4
- arkadaşla buluşmak2
- şimdiye çekilmiş en iyi dini film3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- başarılı sigara bırakma teknikleri4
- cesur olmak3
- sizi ciddiye alamam vs herhangi bir yazar2
- en sevdiğiniz müzik türü2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- salata tarifleri2
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- yagmurcu6
- swinger2
- düşük göz kapaklı gözler4
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- güzel bir sözlük kızından sufle yapmayı öğrenmek2
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle66
- taze kekik4
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak21
- düğün2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- sessiz insanların çok gözlem yapması5
- kemal kılıçdaroğlu20
- sözlüğün sürekli atması2
- seri şukulanmak2
- gerilla taktiği4
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- hürmüz boğazı nda abd helikopteri düştü2
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması4
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- oversize modası3
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
bu gece 1.15 itibarıyla başıma gelenleri paylaşmam gerektiğini düşünüyorum. gece 12'de verdiğim siparişin tam 1 saat 10 dakika boyunca gelmemesi üzerine, kapıya gelmiş olan motorlu personele "ben de borcumu 70 dakika sonra ödesem, acaba mc donalds'ın hoşuna gider mi?" sorusuna karşılık aldığım cevap: "ya siparişi iptal edeceksin, ya da paşa paşa ödeyeceksin kardeşim" şeklinde oldu. "anlıyorum, bu yani bana söyleyeceğiniz, o kadar beklemeden sonra. öyle mi?" demem üzerine de "polis çağıracağım, göreceksin gününü birazdan" dendi. "ara kardeşim kimi arıyorsan, al hamburgerini de çek git, istemiyorum sipariş falan uğraşamam gecenin 1.00'inde kimseyle" dedim. "benimle düzgün konuş lan, tipe bak" cevabının üzerine ısrarla dükkanını arattım. dükkandaki personel müdürü ile görüşürken evime girmek istedi, "dışarı çıkacaksınız, kapının dışında bekleyeceksiniz" dedim kendisine. bu arada evde kalan kız arkadaşım uykusundan uyanıp ne oluyor diye sorunca bundan da mı gaza geldi nedir bilinmez "telefonumu çalıyorsun, çaldırmam telefonumu. ver lan, yemekleri de ver telefonu da ver" diye avaz figan apartmanda bağırmaya başladı. bunun üzerine kapıyı kapadık telefonu ve yemekleri verip... ama yetmedi kendisine ve evimizin kapısını tekmelemeye, yumruklamaya başladı eleman. daha da olmadı ağız dolusu küfürler etti burada söylemek istemediğim. "çek git kardeşim" diye kapıyı açmamla kız arkadaşıma bir yumruk sallayan elemana (neyse ki ıska geçti) apartman görevlileri ellerindekiler ile girişecekken bu sefer motorcu eleman zar zor dışarı çıktı. arkasından çıkanları sakinleştirmek için apartmanın kapısına kadar çıktığımda ikinci kere üzerime saldırdı motorcu eleman. en sonunda apartman sakinlerinin yarısı kapıya çıkıp da ortalıkta tansiyon iyice arttığında çekip gitmeye karar verdi. küfürler ve "evini biliyorum, bitirdim seni. göreceksin sen" tehditleri eşliğinde...
işittiğim laflar gelirsek: ibne, seni s...rim, tipine saçına başına sokayım senin, kızını s...yim, yemekleri bilmem nenize sokacağım, adresini evini biliyorum bitirdim sizi.
tanım: motosikletli elemanlarının gecenin bir saatinde delirip evinizin kapılarını tekmeleyebileceği, nişanlınıza yumruk sallayabileceği ve ağıza alınmayacak küfürler edebileceği sözüm ona restoran zinciridir.
işittiğim laflar gelirsek: ibne, seni s...rim, tipine saçına başına sokayım senin, kızını s...yim, yemekleri bilmem nenize sokacağım, adresini evini biliyorum bitirdim sizi.
tanım: motosikletli elemanlarının gecenin bir saatinde delirip evinizin kapılarını tekmeleyebileceği, nişanlınıza yumruk sallayabileceği ve ağıza alınmayacak küfürler edebileceği sözüm ona restoran zinciridir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar