bugün

facebook

bakın bu anlatacaklarım bana dert değil tamam mı, ben gösteriş budalası bir insan değilim. bir kız var yakından tanıyorum, ilgimi çekiyordu başlarda. efendiydi çünkü. yani uzaktan, hatta biraz daha yakından öyle görünüyordu. içini öğrendiğimde ön yargılı bir insan oluşumun bana ne denli zarar getirdiğini gördüm. büyük bir yanılgı oldu benim için. bu olaydan ders aldığımı söyleyemem. çok ön yargılı bir insanım hala. neyse bu kızın facebook'u yoktu. o kadar efendiydi ki sırf bu yüzden bile hoşlanmış olabilirdim. güzel sayılmazdı ben onun için iyi bile sayılırdım. bir gün sakarya merkezde gördüm kendisini, girdiği mağazalara baktım. sonra giyimine baktım. son derece gösterişsiz. bakın böyle şeylere önem vermediğimi başta söyledim. efendi olması bana yeterdi. harika bir şeydi bu. 4- 5 gün önce tanıyor olabileceğin kişilerde çıktı bu kız. profiline baktım, beğenilerine baktım. bershka'yı zara'yı lacoste'u beğenmiş. rock yıldızlarını beğenmiş. itiraf sayfalarını beğenmiş. bana facebook'un çağımızın vebası olduğunu söylemeyin lütfen. bence harika bir site. insanları uğraşmadan tanımak. paha biçilemez.
© copyright 2005 - 2026