bugün

ekrem dumanlı

Fethullah Gülen'in tüm diğer gönüldaşları gibi şu sıralar pek bir telaşlı olan Zaman Gazetesi genel yayın yönetmenidir. KCK Yürütme Konseyi Başkanı Murat Karayılan, "Elimizde cemaat'le ilgili belgeler var" diye açıklama yapınca Ekrem Dumanlı da buna karşılık vermiş:
" Süreci destekleyenler safında ip gibi dizilen bazı kardeşlerimiz 'sürecin hatırına' her şeyi sineye çekmeye razı; yeter ki haksız ithamlar belli şeylere kadar varıp dayanmasın. O yüzden örgüt de o mayınlı tarlaya hiç girmiyor. Girmiyor; ama yalan ve iftira kampanyalarıyla masum kitleleri def göstermekten de geri durmuyor."

Bu yazdıklarından haberdar olunca insan istemez "Sürecin Hatırı nedir", "Sineye çekilecek şeyler nelerdir?" , "ithamların dayanacağı belli şeyleri tarif edebilir misiniz?" "Mayınlı tarla, hangi tarladır", "Hedef gösterilen masum kitle kimin kitlesidir" şeklinde sorular sorası geliyor... Bizim sorasımız geliyor ama onun cevaplayası gelir mi bilinmez. Cevapları ampul gibi ortada olsa da!

Bir çok kimsenin elinde bir başkasının aleyhine olacak belge var ama bunu ileride kendine avantaj sağlamak, şantaj yapmak adına açıklamıyor. Üstelik bunu yapanların bir kısmına ne iş yaptığını sorsanız "Gazeteciyim" cevabını alırsınız.