bugün
- aykut kocaman5
- türkiye de en gereksiz meslek imamlık diyen kadın2
- sedat pekmez43
- nervio abla22
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli8
- grok vs gemini vs chatgpt6
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan9
- hiçbir işin rast gitmemesi4
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi6
- 30 yaşından sonra ne yapacağız hissi5
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- aptal insan tarifi3
- gece banyo yapmak vs sabah banyo yapmak2
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- sözlükte yalnız bir hayat sürmek3
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- chp'nin hali ne olacak34
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- türkiye de yaşanacak tek yerin izmir olması3
- buddy dude16
- sözlükteki arkadaş çevresi6
- gavurlar niye müslüman olmuyor3
- satrançta at mı daha değerlidir fil mi5
- haklı olduğu halde susan insan7
- aşka inanmayan insan4
- izmir2
- eşiyle kavga eden goril2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini17
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- ıslak kek bile yapamayan kız5
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- m r e r e c t o21
- kepaze bir hayat sürmek2
- her günün aynı rutinlikte geçmesi2
- sözlükte içinden geçeni özgürce yazamama2
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir2
- ömürlük arabalar3
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- beyazsemsiyeliyabanci48
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle60
- toy story 53
Apple'ın üzerinde çalıştığı yeni işletim sistemi iOS 7 ile ilgili yeni söylentiler ortaya çıktı.
Teknoloji devi Apple geçtiğimiz yıl iOS 6'yı kullanıcılarının beğenisine sunmuş ve ilk başlarda büyük takdir toplamıştı. Daha sonra ise bünyesinde bulundurduğu saat uygulamasının şeklinin çalıntı çıkmasıyla Apple'ın başı ağrımaya başlamış, daha sonra da batarya sorunu ve kilit ekranı açığının ortaya çıkmasıyla Apple'a büyük dertler açmıştı. Tüm bunların ardından Apple şu sıralar yeni bir işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve söylenene göre bu işletim sistemi bugüne kadar mobil işletim sisteminde yapılmış en büyük değişikliği içeriyor.
Apple'ın iOS 7 işletim sistemi iOS 6'daki sorunlardan sonra daha büyük bir merakla beklenir oldu. Tabii bu merakın bir diğer sebebi de tasarımının Sir Jonathan Ive gibi bir tasarım dehası tarafından hazırlanıyor olması. Geçtiğimiz günlerde yeni iOS için kolları sıvayan Ive, 9to5Mac'in haberine göre Windows Phone arayüzüne benzerlik gösteren ve oldukça düz olan yeni bir iOS tasarımı yaratacak.
Bu yeni tasarımı bugüne kadar mobil işletim sisteminde yapılmış en büyük değişiklik olarak tanımlayan site, Jonathan Ive'nin oluşturacağı sade yapıyı modernize ederek böylelikle kolaylıkla iOS uygulamalarına ulaşılabileceğini düşünüyor.
Bakalım iOS'un yeni görünümü nasıl olacak. Bunu çok çok büyük bir ihtimalle Haziran ayı içerisinde düzenlenecek olan WWDC etkinliğinde göreceğiz. Siz yeni iOS'tan neler bekliyorsunuz?
Teknoloji devi Apple geçtiğimiz yıl iOS 6'yı kullanıcılarının beğenisine sunmuş ve ilk başlarda büyük takdir toplamıştı. Daha sonra ise bünyesinde bulundurduğu saat uygulamasının şeklinin çalıntı çıkmasıyla Apple'ın başı ağrımaya başlamış, daha sonra da batarya sorunu ve kilit ekranı açığının ortaya çıkmasıyla Apple'a büyük dertler açmıştı. Tüm bunların ardından Apple şu sıralar yeni bir işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve söylenene göre bu işletim sistemi bugüne kadar mobil işletim sisteminde yapılmış en büyük değişikliği içeriyor.
Apple'ın iOS 7 işletim sistemi iOS 6'daki sorunlardan sonra daha büyük bir merakla beklenir oldu. Tabii bu merakın bir diğer sebebi de tasarımının Sir Jonathan Ive gibi bir tasarım dehası tarafından hazırlanıyor olması. Geçtiğimiz günlerde yeni iOS için kolları sıvayan Ive, 9to5Mac'in haberine göre Windows Phone arayüzüne benzerlik gösteren ve oldukça düz olan yeni bir iOS tasarımı yaratacak.
Bu yeni tasarımı bugüne kadar mobil işletim sisteminde yapılmış en büyük değişiklik olarak tanımlayan site, Jonathan Ive'nin oluşturacağı sade yapıyı modernize ederek böylelikle kolaylıkla iOS uygulamalarına ulaşılabileceğini düşünüyor.
Bakalım iOS'un yeni görünümü nasıl olacak. Bunu çok çok büyük bir ihtimalle Haziran ayı içerisinde düzenlenecek olan WWDC etkinliğinde göreceğiz. Siz yeni iOS'tan neler bekliyorsunuz?
güncel Önemli Başlıklar