koşu bandından inince hemen götüne bakan kezban

koşu bandında 3 dakika koşup karşıda duran aynada hemen kıçına bakıp erimiş mi diyen bayandır.

olay spor salonunda geçmiştir. 3 yıldır body çalışıyorum ama 1 adet baklam bile yok. bu nasıl body yapmak anladığım da yok zaten ama gidip ter atıyoruz işte. bu manayla spor yapmış oluyoruz. sonra saunaya girip eşşek gibi yatıyoruz.

dün gittim yine çalıştım salonda. salonda ilk defa gördüğüm bi hatun vardı. hafif karaman bişey. biraz da ayva göbekli ablamız. sevgilisiyle spor yapmaya gelmiş romantikler. ulan sevişseniz daha çok kalori yakacaksınız haberleri yok malların.

neyse koşu bandına çıktı bunlar. ben de sporu bitirdim oturdum koltuğa bişeyler içiyorum ama bu mallar tam önümde. 3 dakika ya koştular ya koşmadılar. indiler koşu bandından. aynanın yanına gittiler. ablamız sevgilisine kalçalarını gösterip 'hayatım erimiş dimi biraz' dedi. çocuk da bunu bozmayayım diye 'evet aşkım' dedi.

bak bak bak. erimiş mi aşkım? evet aşkım. vay amk ya. daha ne koştunuz. ne çalıştınız ki erisin o göt. sonra 5 dakika daha çalışıp çıkıp gittiler salondan. o götün günlük 8 dakika çalışmayla erime ihtimali yok ablacım.

onun sevgilisine ne demeli. orda 'evet aşkım' diyeceğine, 'sen benle taşşak mı geçiyosun hayatım' dese, hatun 1 hafta içinde o götün boyutlarını yarıya indirir. taş gibi de olur.

bu saçma cevaplardan kaybediyoruz işte. evet aşkımmış.