bugün

galatasaray

türk sporuna çok şey katmış 4 büyüklerden biri olan ve sarı kırmızı renklere sahip spor kulübü.
çocukluk çağı olur başka zaman olur. hani hep kendiniz de olmayan ama başkasın da olduğu zaman çok fazla imrendiğiniz, üzülerek baktığınız şeyler olur ya. ona sahip olmak için büyük bir istek duyarsınız. ben galatasaraylıyım ama bazen aynı şekilde fenerbahçeye imrenirim. ya şu takımda olan olay bizde de olsa keşke hesabı. galibiyet ya da benzeri bir şey değil. daha çok diğer insanların nasıl baktığıyla alakalı bir şey. galatasarayımla gurur duysun isterim mesela, taraftarı değilim ama şu olaydan dolayı büyük sempatim var desin. desin yani, ne olur. galatasarayı sevmeniz için onun taraftarı olmanız gerekmesin.
kupalar yapmasın büyük galatasarayı, yüreklerde hissettirdikleri yapsın.
malumunuz tüm fenerlileri utandıran bir şike olayı var ve galatasaray hakkında tek satır yok. galatasaray teknik direktörü( kim olduğu önemli değil) kendisine şike olayı sorulduğu zaman şimdi antrenmana çıkıyorum gibi kapak gibi bir cevap veriyor. yani bak ben emeğimin peşindeyim. çalışıyorum diyor. böyle bir şey olamaz.
takım değiştiricek halimiz yok. bu sevda işi. amatörde de oynasa galatasaraylıyız ve tüm umudumuzla bizi duruşuyla gururlandıracağı günleri bekliyoruz.
© copyright 2005 - 2026