bir kız tarafından reddedilme sebepleri

kızlar her ne kadar söylemese, hareketleri ile belli etmese de, kendisini koruyup kollayan, kıskanan erkeklerden çok hoşlanırlar. bakmayın, kendi ayakları üzerinde durmak istemeleri, feminin hareketleri, batı hayranlığını. kanımıza işlemiş birşey bu. kıro olun demiyorum ama kızlar nerde nasıl hareket etmesi gerektiğini bilen erkeklerden hoşlanırlar.

çok fazla bağlanmayacaksın, yok bağlan bağlan ama her dakika mesaj atmalar, buluşmalar, konuşmak istemeler, kızı sizden soğutur. kaçan kovalanır mantığı ile kaçmayacaksın. çünkü kızlar bir koşar, iki koşar sonra bırakırlar. erkekler gibi değildirler.

bu yüzden sevginizi belli edin, ama abartmayın. sevginin abartılısı bile sevgiyi yok etmeye yeterli dir.

sonra evlilik hayali kurduğunuz sevgiliniz başkası ile istemeyerek olsa evlenir, bir gece rüyanız da hamile olacağını görürsünüz. ve ne acı tesadüftür ki, tam 3 ay sonra, rüyayı gördüğünüz günün tam 3 ay sonrasın da, gerçekten hamile olduğunu duyarsınız.

bunu ilk bilenin, hatta ve hatta kadın ve kocasından önce bilenin siz olduğunu bilmek çok daha acıdır, çünkü malesef çocuk girişimlerini rüyanızda görmüşsünüzdür. onlar için 2 dakikalık bir zevk olan, sizin o gece rüyanızda sevgilinizin hamile olacağını görmektir. sonra oturur, iki damla göz yaşı döker, ne bok yiyeceğinizi bilemezsiniz.

çok özlersiniz, ve evlendiği gecesi düğünden hemen sonra size attığı o mesajı okur, bir kere daha kahrolursunuz.

"bu dünyada birleşemedik, ama emin ol sevdiğim öbür dünyada mutlaka birleşeceğiz... seni seviyorum..."