bugün

depresyon nedenleri

ruhsal açıdan zayıf bir anda normalde kaldırabileceğimiz üzücü şeyleri kaldıramamamız bu sebeblede gözümüze oldugundan daha büyük gözükür ve ruhsal açıdan da hasarı o denli büyük olur .

örnek verecek olursam parmağınıza iğne batsa kolunuz kopmuşcasına üzülürsünüz ruhda o üzüntüyü kaldıramaz halbuki o kol kopmamıştır sadece iğne batmıştır ama gelde anlat bunu işte .

bende depresyon hastasıyım annemde senelerden beri çekiyor bu hastalıkdan onun ki bipolar duygulanım bozukluğuna dönmüş artık onu izleyerek yaşıyorum buda bir depresyon sebebi olabilir tabiki ama bu hayat cennet hayatı değil tabiki kötü şeylerde olacak üzücü şeylerde olacak bize düşen hayatı oldugu gibi kabul etmek .

tabiki herkes isterdi ağrısız sızısız sancısız acısız bir yaşamı ancak ne yazık ki bu o kadar kolay değil bu bilinçle yaşamak ve gelen en küçük acı verici bir olay karşısında dahi şükürümüzü eksik etmemeliyiz ki çünkü beterin de beteri var ya parmağımıza iğne batmasaydıda kolumuz kopsaydı ? değil mi ? hıh ?

düşünceler içinden çıkılmaz hal aldığında sağa bakarım bişe yok sola bakarım bişey yok kendime derim ulan yine kafanın içinde kuruyon bunları vur kafayı yat uyu işte diyerek bastırabiliyorum depresyonu .

umarım bi süre sonrada peşimi bırakır .