bugün
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler12
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı2
- grand theft auto vi2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak2
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- ona bir şey söyle17
- ismail kartal11
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- evrene bir mesaj bırak7
- kızla konuşmaya çalışmak3
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- yolda olmak2
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- oğuz çetin2
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- özgürlükçü eğitim paradoksu3
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- şu anda ne yapıyorsun19
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bugün ne yedin10
- muhafazeküler4
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- 30 lu yaşlar14
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- 2026 dünya kupası13
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- kilo verdiren gıda4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- bir gün ölecek olmak6
- güne bir şarkı bırak14
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- org vs synthesizer4
- en iyi terapi6
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- kemal derviş5
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- en iyi yanık kremi5
- sözlükte altın günü yapmak12
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
muhteşem(!) bir yazılıma sahip telefondur.
öyle böyle değil. kendine has yazılımı var ya hani ios...
ha o ios sayesinde iki adet iphone arasında bile resim takası yapmak bildiğin işkence...
evet, iphone 4 kullanıcısıyım.
harici bir uygulama olan photoshare kullanmamıza rağmen köpek gibi zor bir işlem.
evet bu iphonelar arasındaki resim atma hadisesi idi.
zira diğer telefonlarla paylaşım yapmak imkansız.
gelelim iphone 5 in yeniliklerine...
-panaromik çekimi iphone bulmuş...yalan. iphone 4 ümle 2 senedir çekiyorum o resimleri. androidde ise kendisi manual olarak yıllardır yüklü.
-ince,hafif. her telefon inceleşip hafifliyor zaten. o bir telefon özelliği değildir.
bu kadar. evet iphone 3g-3gs -4-4s - 5 arasındaki tek fark, incelik.
zira panaromiği uygulamayı yüklediğin her iphone yapar.
incelik? kılıfsız iphone 4 kullanıyorum, ama kılıfsız iphone 5 kullanmayı yemez kimseninki. zira alüminyum arka kapak, tereyağı kadar sağlam. masaya koyduğun anda 500 tl masraf çıkarıyor. zira masa bile o teneke arka yüzeyi çiziyor.
peki hafiflik? ödün vermeden olmaz. elinde iphone 5 bulunanların çoğu yamulma hadisesinden şikayetçi. zira telefon o kadar dayanıksız malzemeden üretilmiş ki cebinize koyduğunzda bile telefon o baskıya bile dayanamayıp yamuluyor. kontrol et bakalım seninki ne kadar yamulmuş.
hız? işte ben buna gülerim. 3gs-4-5 i birebir karşılaştırma fırsatım oldu. hepsi de resimleri aynı hızda açıyor, tüm manuel işlemleri aynı hızda yapıyor. hızdan kasıt, fruit ninja yı 3 saniye erken açması yani. başka bişi değil.
gelelim gereksiz yazılım barındırmamasına.
gereksiz derken? şu güne kadar burun kıvırdığınız panaromik çekimi adamlar devrim diye sunuyor, sizde yiyorsunuz.yarın öbürgün belki bir android kadar fotoğraf opsiyonu, gülücük yakalama, çeşitli efektlerle çekim yapma, ekranın sağından kısayol kaydırma özellikleri geldiği zaman onlara da devrim diyeceksiniz.
şimdiden görebiliyorum." iphone 6 da gülücük yakalama ve efektli resim çekebilme opsiyonu olacakmış!
ooo yeaah!" diyip kuyruklara giren insanları. birde iphone 6 çıkınca ona da "çok hızlı yea" denicek. iphone 5 e yavaş denilecek.
öyle böyle değil. kendine has yazılımı var ya hani ios...
ha o ios sayesinde iki adet iphone arasında bile resim takası yapmak bildiğin işkence...
evet, iphone 4 kullanıcısıyım.
harici bir uygulama olan photoshare kullanmamıza rağmen köpek gibi zor bir işlem.
evet bu iphonelar arasındaki resim atma hadisesi idi.
zira diğer telefonlarla paylaşım yapmak imkansız.
gelelim iphone 5 in yeniliklerine...
-panaromik çekimi iphone bulmuş...yalan. iphone 4 ümle 2 senedir çekiyorum o resimleri. androidde ise kendisi manual olarak yıllardır yüklü.
-ince,hafif. her telefon inceleşip hafifliyor zaten. o bir telefon özelliği değildir.
bu kadar. evet iphone 3g-3gs -4-4s - 5 arasındaki tek fark, incelik.
zira panaromiği uygulamayı yüklediğin her iphone yapar.
incelik? kılıfsız iphone 4 kullanıyorum, ama kılıfsız iphone 5 kullanmayı yemez kimseninki. zira alüminyum arka kapak, tereyağı kadar sağlam. masaya koyduğun anda 500 tl masraf çıkarıyor. zira masa bile o teneke arka yüzeyi çiziyor.
peki hafiflik? ödün vermeden olmaz. elinde iphone 5 bulunanların çoğu yamulma hadisesinden şikayetçi. zira telefon o kadar dayanıksız malzemeden üretilmiş ki cebinize koyduğunzda bile telefon o baskıya bile dayanamayıp yamuluyor. kontrol et bakalım seninki ne kadar yamulmuş.
hız? işte ben buna gülerim. 3gs-4-5 i birebir karşılaştırma fırsatım oldu. hepsi de resimleri aynı hızda açıyor, tüm manuel işlemleri aynı hızda yapıyor. hızdan kasıt, fruit ninja yı 3 saniye erken açması yani. başka bişi değil.
gelelim gereksiz yazılım barındırmamasına.
gereksiz derken? şu güne kadar burun kıvırdığınız panaromik çekimi adamlar devrim diye sunuyor, sizde yiyorsunuz.yarın öbürgün belki bir android kadar fotoğraf opsiyonu, gülücük yakalama, çeşitli efektlerle çekim yapma, ekranın sağından kısayol kaydırma özellikleri geldiği zaman onlara da devrim diyeceksiniz.
şimdiden görebiliyorum." iphone 6 da gülücük yakalama ve efektli resim çekebilme opsiyonu olacakmış!
ooo yeaah!" diyip kuyruklara giren insanları. birde iphone 6 çıkınca ona da "çok hızlı yea" denicek. iphone 5 e yavaş denilecek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar