nzt 48

3 aydır bu hapı kullanıyorum çok memnunum çok zeki oldum yeminlen şuan evin bodrumunu bu haplarla doldurdum.
1. Hafta: pek fazla bir şey hissetmiyorum ama arkadaşlarım çok enerjik olduğumu ve çok dinç olduğumu söylüyorlar.
2. Hafta: bu ilaç mükemmel yavv! Günde 19saat ayaktayım ama buna rağmen hiçte yorgun olmuyorum, bıraksalar burdan fizana kadar koşarım.
3. Hafta: derslerimde inanılmaz derecede başarım arttı. Artık daha dikkatli dınliyorum dersi ve sınavlarım mükemmel. Hocalarım parmakla gösteriyor beni.
4. Hafta: halı sahada takımımı sırtlıyorum en az 5 gol 5 asist. Oyunu okumama çok yardımcı bu ilaç futbolu bile zekamla oynuyorum lan.
5. Hafta: çok fazla zeki olduğumu düşündüğümden okulu bıraktım burda harcanıyorum kısa yoldan para kazanmam gerek.
6. Hafta: arkadaş ailemle hiç anlaşamıyorum zekamı kullandırtmıyorlar o yüzden beni sanayiden vehbi ustanın ellerine verdiler.
7. Hafta: üstün zekamla nirvanaya ulaştım. Rus bir kadınla anlaşıp vehbi ustayı yoldan çıkardım önce evi dükkanı rusa verdi sonra karısını boşadı. Anlaşmamız gereği dükkan benim oldu rusa ev kaldı.
8. Hafta: dükkanı acayip derece büyüttüm. Paraya para demiyorum ayrıca ilaçtan bir kamyon daha sipariş verdim.
9. Hafta: belki ayda yüzbınlerce dolar kazanıyorum ama yetmiyor, bu nedenle günde bir kutu içip sayısal lotoyu önceden tahmin etmeye çalışacam.
10. Hafta: bundan sonra sayısal lotoyu önceden bilme yeteneğine sahibim, bunu basardım en sonunda.
11. Hafta: kafamdan en yakın wi-fi noktasına bağlanıp bedava internete giriyorum.
12: bu entryi aydan yazıyorum o kadar çok param var ki, aydan arsamı mütahite kat karşılığı sattım, aydan dünya çok hoş gözüküyor.