bugün
- buddy dude23
- deliliğin tedavisi6
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek9
- rad suresi 2 ayet2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı2
- gocu29
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- 2026 dünya kupası4
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- avustralya10
- deyyus u ekber4
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- türkiye13
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı3
- japonya3
- hollanda3
- fildişi sahili2
- güzel kızların isimleri3
- sözlüğün amacı3
- sueda uluca5
- milli maçı izlemeyen erkek22
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- paraguay2
- amerika birleşik devletleri2
- sevgilisine ayı diyen kız6
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- kenan yıldız3
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- bardağı taşıran son damla7
- hilal yelekçi3
- git commit mesajlarında duygu durumu2
- arda güler8
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- almanya 7 curaçao 13
- curaçao4
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi3
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- kadınlar neyden hoşlanır10
- vincenzo montella9
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- türkiye a milli futbol takımı3
doğum günü çocuğu olan yazar..
en yakın arkadaşıyım diye orda burda geziniyorum ben. ama ilginç bir durum var. adamın bugün doğum günüydü ve itiraf ediyorum sözlük, değerli, pkk düşmanı, hak dostu, ekmeği çok seven ve masa tenisinde bugün beni ilk kez evet yanlış duymadınız ilk kez yenen bu kardeşime hediye alamadım. bu ibrahim tatlıses'in çocuğuna flüt alamayıp meyhaneye gitmesi gibi bir durum değil. alamadım yani bildiğiniz. ne alacağımı bilemedim. kaç aydır züccaciye, manifatura, elektronik mağazalar efendim gs store filan dolaşıyorum ama yok.. ya beğendiklerim beni aşıyor ya da beğenmediklerim adamın beğendiği şey oluyor. ben bir kere beğenmediğim bir şeyi bir arkadaşıma alamam. ben hiç bir zaman fenerbahçe formasını bir insana yakıştıramam o yüzden de almam. aslında bir kere aldım o da iddiada kaybettiğim içindi yani...
sonuç olarak kendilerinin doğum günlerini en içten ve samimi duygularımla tebrik ediyor. gelecek yılların kendisine kpss de yüksek puanla beraber iyi bir eş ve iş getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum...
en yakın arkadaşıyım diye orda burda geziniyorum ben. ama ilginç bir durum var. adamın bugün doğum günüydü ve itiraf ediyorum sözlük, değerli, pkk düşmanı, hak dostu, ekmeği çok seven ve masa tenisinde bugün beni ilk kez evet yanlış duymadınız ilk kez yenen bu kardeşime hediye alamadım. bu ibrahim tatlıses'in çocuğuna flüt alamayıp meyhaneye gitmesi gibi bir durum değil. alamadım yani bildiğiniz. ne alacağımı bilemedim. kaç aydır züccaciye, manifatura, elektronik mağazalar efendim gs store filan dolaşıyorum ama yok.. ya beğendiklerim beni aşıyor ya da beğenmediklerim adamın beğendiği şey oluyor. ben bir kere beğenmediğim bir şeyi bir arkadaşıma alamam. ben hiç bir zaman fenerbahçe formasını bir insana yakıştıramam o yüzden de almam. aslında bir kere aldım o da iddiada kaybettiğim içindi yani...
sonuç olarak kendilerinin doğum günlerini en içten ve samimi duygularımla tebrik ediyor. gelecek yılların kendisine kpss de yüksek puanla beraber iyi bir eş ve iş getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar