bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- en sevilmeyen ev işleri2
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- eski nahif sözlük kızları2
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- aklını yitirmek4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- 50 tl ile rolling yapmak6
- velvet vs nervio19
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- manifest grubu3
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- ona bir şey söyle9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- acıktım ben3
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- velvet13
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- yarın iş olduğu gerçeği3
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- bira cips6
- kadim kültürler4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- slavko vincic15
- ilginç rüyalar2
- işini kaybetmek2
- parayla dert dinlenir2
- nervio11
- laptop5
- ispanya20
- marc cucurella6
- gocusuz sözlük4
- nothing more never less2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- aga be şarkılar5
hani bunlar ikisi de gerillalar ya... o yüzden.
ben şu anda che'yi öldürmek diye bir kitap okuyorum 153. sayfadayım neyse orası ayrı bir mevzu. burada hoyle ne kadar ülkesi amerika için savaşıyorsa che de kendi davası için savaşıyor. buraya kadar sorun yok!
yalnız sorun bizim pkk'yı nasıl algıladığımız! bu insanlar yani teröristler (bizim teröristlerimiz, başkalarının hürriyet savaşçısı) bir siyasi dava uğruna savaşıyorlar. oysa biz onları yıllarca pislik olarak gördük ve bitkin sokak köpeklerinden farklı bir şey olarak görmedik. fakat bazılarımızın hayalini dahi kuramadığı odtü'de okuyanlar, bazı akademisyenler, yazarlar bu partiye üye, kürdistan işçi partisine...
bu partinin siyasi amaçları için canını feda ediyor canlı bomba olup patlıyor.
bizim gözümüzde birkaç itten(köpekleri aşağılamak için değil bilirsiniz it hakaret amacıyla söylenir) farklı olmayan bu insanların bakıyorum bizim hayallerimizin çok ötesinde başlayan realiteleri var. (tabii ki hepsinin değil)
sonuçta anlatmak istediğim gözümüzde küçümsediğimiz, it yerine koyduklarımızın aslında birer insan olduğu ve hepsinin hayalleri olduğudur. bazıları çıkar peşindedir bilemem ama çoğunluk kendisini hürriyet mücahidi olarak tanımlar. che de bu insanlar gibiydi ve bazılarımız göklere çıkarır onu. bir abd'li yazar onun davasına saygı duyar. ki bu yazar amerika'da terörle mücadele danışmanlığı yapmış bir isim.
(bkz: chuck pfarrer)
(bkz: che yi öldürmek)
amerikalılar düşmanlarına saygı duyarken bizim üç-beş it-kopuk diye aşağılamamız hoş mu sizce? osmanlı avrupa'yı küçümsediği için yıkılmadı mı?
neden saygı kültürümüz yok?
neden kendimizi göklere çıkarır da başkalarını kuyunun dibine sokarız?
hep biz neden iyiyiz?
hep başkaları neden kötü?
aklımızda neden hep komplo teorileri var
ve neden göremiyoruz burnumuzun ucunda olanı biteni?
not: ailem mhp'lidir. aslında mhp'li de değildir siyasetle uğraşmazlar. ben bugünkü dünyanın türk milliyetçi geleceğin anarşistiyim. özlediğim dünya anarşist dünyadır. devletin egemenliğinin kalmadığı halkın doğrudan yönetime katıldığı, derin devletin son bulduğu, ilmin değerinin yükseldiği paranın insanın ellerine vurduğu kelepçenin anahtarının (ilim) bulunduğu dünya. insanların baş eğmeden yaşayacağı bir dünya hayalim.
yani bir komünist değilim sıkı bir anarşist de değilim. sosyalist değilim liberal de değilim. ne sırtımda kalaşnikofum var ne de beynimde devrim düşüncesi. zaten devrim mutlaktır.
ben şu anda che'yi öldürmek diye bir kitap okuyorum 153. sayfadayım neyse orası ayrı bir mevzu. burada hoyle ne kadar ülkesi amerika için savaşıyorsa che de kendi davası için savaşıyor. buraya kadar sorun yok!
yalnız sorun bizim pkk'yı nasıl algıladığımız! bu insanlar yani teröristler (bizim teröristlerimiz, başkalarının hürriyet savaşçısı) bir siyasi dava uğruna savaşıyorlar. oysa biz onları yıllarca pislik olarak gördük ve bitkin sokak köpeklerinden farklı bir şey olarak görmedik. fakat bazılarımızın hayalini dahi kuramadığı odtü'de okuyanlar, bazı akademisyenler, yazarlar bu partiye üye, kürdistan işçi partisine...
bu partinin siyasi amaçları için canını feda ediyor canlı bomba olup patlıyor.
bizim gözümüzde birkaç itten(köpekleri aşağılamak için değil bilirsiniz it hakaret amacıyla söylenir) farklı olmayan bu insanların bakıyorum bizim hayallerimizin çok ötesinde başlayan realiteleri var. (tabii ki hepsinin değil)
sonuçta anlatmak istediğim gözümüzde küçümsediğimiz, it yerine koyduklarımızın aslında birer insan olduğu ve hepsinin hayalleri olduğudur. bazıları çıkar peşindedir bilemem ama çoğunluk kendisini hürriyet mücahidi olarak tanımlar. che de bu insanlar gibiydi ve bazılarımız göklere çıkarır onu. bir abd'li yazar onun davasına saygı duyar. ki bu yazar amerika'da terörle mücadele danışmanlığı yapmış bir isim.
(bkz: chuck pfarrer)
(bkz: che yi öldürmek)
amerikalılar düşmanlarına saygı duyarken bizim üç-beş it-kopuk diye aşağılamamız hoş mu sizce? osmanlı avrupa'yı küçümsediği için yıkılmadı mı?
neden saygı kültürümüz yok?
neden kendimizi göklere çıkarır da başkalarını kuyunun dibine sokarız?
hep biz neden iyiyiz?
hep başkaları neden kötü?
aklımızda neden hep komplo teorileri var
ve neden göremiyoruz burnumuzun ucunda olanı biteni?
not: ailem mhp'lidir. aslında mhp'li de değildir siyasetle uğraşmazlar. ben bugünkü dünyanın türk milliyetçi geleceğin anarşistiyim. özlediğim dünya anarşist dünyadır. devletin egemenliğinin kalmadığı halkın doğrudan yönetime katıldığı, derin devletin son bulduğu, ilmin değerinin yükseldiği paranın insanın ellerine vurduğu kelepçenin anahtarının (ilim) bulunduğu dünya. insanların baş eğmeden yaşayacağı bir dünya hayalim.
yani bir komünist değilim sıkı bir anarşist de değilim. sosyalist değilim liberal de değilim. ne sırtımda kalaşnikofum var ne de beynimde devrim düşüncesi. zaten devrim mutlaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar