bugün

genç siviller

bu grubu eleştirecek en son kişi ezik, ergen komünistlerdir. açık açık yazıyorum ergenler defolsun gitsinler bu grubu eleştirmekten önce.

bizim mallar daha bu grubun içeriğini bilmeden dinsizki onlar yeah diyerek orgazm oluyor.

bakın, bir cahile anlatır gibi değil bir mala anlatır gibi anlatacağım. bu grup içerisinde her türden insan var. kemalisti yok, komünisti yok ama bunu bilin. bu adamlar taksimde darbeci baro taksim e hoşgeldin pankartı astığında bu pankartı asan gençlere saldıranlar kemalistlerdi, komünistlerdi.

içindeki barış sürecini destekleyen insanlara da pkklı demek olsa olsa mal bir rusya hayranı ergenin işidir başka bir şey değil.

bizim rusya aşkıyla yanıp tutuşan mallar bunlara dinsiz diyor. tipini şey ettiğimin geri zekalıları, sizler üniversitelerde türbana hayır diye orgazm olurken bunlar, rektörleri tiye alıyordu. baş örtülülere, özel şirketlerce komik yasaklar getirilirken orgazm olan komünistler destek çıkıyordu bu yasağa.

benim tkp'li solcum da kemalistleri bile destekler olmuş, bak sen şu işe.

http://haber.sol.org.tr/d...hatsiz-olmus-haberi-20603

kudurmaya devam edebilirsiniz lan, adamlar sizinle iyi taşak geçiyor.

edit: bu adamlara dinsiz diyen geri zekalı bilgisizler için de birkaç tane haber linkim var.

http://www.haber7.com/siy...-kullanma-kilavuzu-galeri
http://www.zaman.com.tr/g...evine-basladi_741467.html

bu adamlara dinsiz diyenlerin de geçmişini hatırlatmak da fayda var.

görsel

not: daha gönüllü din dersi lafını anlamayacak kadar da safmışınız valla. zorunlu din dersine gönderme yapıyorlar. ama sizde nerede o akıl.