bugün

hacettepe üniversitesi

provokatif etkinlik ne amk. "18 mart çanakkale şehitlerini anma" seminerinin ne gibi provokatif bir amacı olabilir ki. ne diyecekler içeride. kalkın şu pkk'lıların anasını sikelim mi diyecekler. eylem hazırlığı mı yapacaklar. örgüt mü kuracaklar. suikast planı mı yapacaklar. ordan çıkıp topluca katliam mı yapacaklar. sana ne amk. sen kimsin lan.

dışarıdan itin, kopuğun, ülkücüsünün kolayca geçmesine müsade eden güvenliğin de, anfinin içine bile biber gazı atan polisin de amk. ama en çok pkk destekçilerinin amk. bir insan her türlü sikko işi yapıp yine de masum olabilir mi lan. hep mağdurlar amk ya. 100 kişi toplanıp konferans basarlar, camı çerçeveyi indirirler, kafeden masa, sandalye alıp yakarlar, oraya buraya pkk yazarlar. ve utanmadan derler ki polis bize saldırdı. hassssiktir ordan..

faşistliğin dik alası budur. it sürüsü gibi toplanıp konferans basmaktır. zıt görüşe sahip olanları sindirmeye çalışmaktır ki o konferansta yalnızca ülkücüler yoktu. ama en az oradaki ülkücü piçler kadar faşistsiniz. burası üniversite. öyle kafana göre toplanıp yakıp yıkamazsın. yaptıysan da arkasında dur, mağdur ayağı yapma.