bugün
- nickten isim tahmini yapmak25
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- geceye bir şarkı bırak11
- kalkın be2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası16
- kıl erkeğin süsüdür14
- travesti sesi çekiciliği6
- nick vermeden bir yazara seslen14
- ioçk14
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- grup seksin mantığı10
- kedi2
- dünyaya çocuk getirmek10
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- gece denize girmek5
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- uyumadan kayda değer bir şey bırak4
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- yeni parti46
- 20 lik kızlara yazmaya utanmak4
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- akrep burcu4
- dünyanın en samimi cümlesi6
- biraderilyö de biraderito2
- nervio burak demirbilek evliliği13
- arkadaşlar bir şey dicem5
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- gecenin köründe5
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- nohut yaptım nası olmuş10
- şarap içemeyen erkek6
- yorgun mermi vs nervio12
- bikininin iç çamaşırından ne farkı var3
- müslüman cinler3
- yatın artık orçolar3
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- bugün 2026 temmuz ayının son pazar günü2
- sözlükte kıllı erkek istemiyoruz5
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
- arabayı yavaş süren tipler16
- kıllı göbeğe başını yaslayıp uyumak6
- ford taunus6
- lazerle göğüs kullarını alan erkek5
- merfulu gitmesin kampanyası15
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- birader ne demek11
birçokları kendisini "death metal'in babası" diye bilir-anar; ancak yanıldıklarının ve chuck'a haksızlık ettiklerinin farkında değildirler.
peki neden? çünkü chuck, ta scream bloody goredan bu yana progressive mantığıyla müziğini yaratmış ve geliştirmiştir. her albümünde daha önce dinlenilmeyeni bestelemiş, ayrıca bunu geleneklerden kopmayarak -yani sırf farklı olucam diye bokunu çıkarmadan, etkilendiklerine de selam çakarak- dinleyiciye müziğini beğendirmiş, benimsetmiştir. işbu belirttiğim sebeplerden ötürü benim için -her ne kadar death metal'in yaratıcısı olsa da- müziğinde asıl olan "progressive" yön ağır bastığından "death metal'in babası" diye anmak chuck'a haksızlık olur. zira, chuck, death metal dinleyicisinin bileceği üzere, death metal'in ötesinde müzik yapıyordu, yani özbeöz death metal icra ettiğini söyleyenin death metal'den zerre anlamadığı su götürmezdir.
bunları niye söylüyorum? chuck, hak ettiği değeri görsün diye. bugün, daha "gelişmiş" bir metal müzik dinliyorsak kuşkusuz bunda chuck'ın payı var. bu arada müziğindeki esaslı değişimde -spiritual healing sonraki dönem- payı olan yakın arkadaşı paul masvidal'ı unutmak olmaz, çünkü, paul da chuck gibi kendini aşmış, progressive tabanda müzik yapmış bir müzisyendir. buradan kendisine selamlarımı iletiyorum.
son olarak gelecekteki projemde "üstadıma" saygı mahiyetinde bir şarkı bestelemeyi planlıyorum, o biçim seviyor, sayıyorum kendisini.
(bkz: rip)
http://www.youtube.com/wa...d&v=FMnTQEvHb1A#!null
This - is - not - a test of - power!
This - is - not - a - game to be lost or won
Let justice be done!
edit : imlâ
peki neden? çünkü chuck, ta scream bloody goredan bu yana progressive mantığıyla müziğini yaratmış ve geliştirmiştir. her albümünde daha önce dinlenilmeyeni bestelemiş, ayrıca bunu geleneklerden kopmayarak -yani sırf farklı olucam diye bokunu çıkarmadan, etkilendiklerine de selam çakarak- dinleyiciye müziğini beğendirmiş, benimsetmiştir. işbu belirttiğim sebeplerden ötürü benim için -her ne kadar death metal'in yaratıcısı olsa da- müziğinde asıl olan "progressive" yön ağır bastığından "death metal'in babası" diye anmak chuck'a haksızlık olur. zira, chuck, death metal dinleyicisinin bileceği üzere, death metal'in ötesinde müzik yapıyordu, yani özbeöz death metal icra ettiğini söyleyenin death metal'den zerre anlamadığı su götürmezdir.
bunları niye söylüyorum? chuck, hak ettiği değeri görsün diye. bugün, daha "gelişmiş" bir metal müzik dinliyorsak kuşkusuz bunda chuck'ın payı var. bu arada müziğindeki esaslı değişimde -spiritual healing sonraki dönem- payı olan yakın arkadaşı paul masvidal'ı unutmak olmaz, çünkü, paul da chuck gibi kendini aşmış, progressive tabanda müzik yapmış bir müzisyendir. buradan kendisine selamlarımı iletiyorum.
son olarak gelecekteki projemde "üstadıma" saygı mahiyetinde bir şarkı bestelemeyi planlıyorum, o biçim seviyor, sayıyorum kendisini.
(bkz: rip)
http://www.youtube.com/wa...d&v=FMnTQEvHb1A#!null
This - is - not - a test of - power!
This - is - not - a - game to be lost or won
Let justice be done!
edit : imlâ
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar