bugün

kanal a

1957'de düdüklü tencere fabrikası kurarak sınıf atlamaya başlamış bir ailenin tv kanalı.
Nereden mi biliyorum düdüklü tencere fabrikası kurduklarını?
Kendileri yazmışlar...
bakınız: http://www.termikel.com.tr/tarihce.asp
-----------
Ticaret hayatina Kayseri’de Termo Düdüklü Tencere Fabrikasinin kurulmasiyla 1957 yilinda baslayan Sayin Mehmet Kaya, Termikel Sirketler Gurubu’nun temellerini Ankara’da atmis ve 1980 yilina kadar yapmis oldugu çalismalarin verimliligiyle, bir çok sektörde faaliyet göstermekte ve gelisip büyüyerek yarim asra yakin bir süredir tüketicilerine hizmet vermenin gururunu yasamaktadir. Sirketler grubumuzun ilki olan Termikel A.S., Elektrikli ev aletleri üretimi ile, ilklere imza atmanin mutlulugunu yasamis ve 1973 yilinda Türkiye'nin ilk cam kapakli firinini üretmistir. Kendi sektöründe önde yer almanin sorumlulugunu tasiyarak bu gün, normal ve ankestre model elektrik, LPG ve dogalgaz ile çalisan her türlü firinlarin kendi markasi ve çesitli markalar ile üretimine devam etmektedir. Ürünlerinin tamami uluslararasi sertifikalara sahiptir.
Türkiye’nin ilk camli elektrik firini üretimine imza atan Termikel, yarim asri asan birikimini “Kalitesiyle Özel TERMIKEL” ilkesine dayanarak kaliteli ürün, dürüst hizmet vererek bu güne kadar ürettigi milyonlarca ürünü ile müsterilerinin hakli begenisini kazanmistir.
Üstün basarilarla dolu yarim asirlik bir maziye sahip TERMIKEL Grup, bünyesinde bulunan 23 firma ve 1.800’ü askin çalisani ile hizmet vermenin hakli gururunu tasimaktadir.