bugün

tabancatufek com

yukarıdaki entrylerden gördüğüm kadarıyla birilerini fena sinirlendiren site. ben de bir zamanlar üyeydim bu siteye. güzel site. ama birden fazla yalaka üye barındıran sitedir. modlara yalakalık yaparlar. benim üye olduğum zamanlarda, '' neden diğerleri gibi 5 yıldızlı kıdemli üye değilim? '' diye sorduğumda, o sitedeki yıldızların hiç bir önemi olmadığını söylediler. önemli olan gerçek hayatta olan kişiliğimizmiş. yani bana öyle dediler. ben banlandıktan bir ay sonra, bir kaç tane üye kıdem istedi. ve kimse o üyelere sesini çıkartmadı. hatta nicki ' y ' ile başlayan şerefsizin biri, eski bir üyeye, kıdem ekletmek için bolca rap puanı veriyor şu anda.
sitede 7 tane moderatör vardır. ama ne hikmetse, 7 tane moderatörden sadece 3 tanesi aktiftir. geriye kalan 4 tane moderatörler resmen 2, 3 seneden beri foruma girmiyor. zamanında o moderatörlerin neden hiç forumla ilgilenmediğini sormuştum, ilgilenmedikleri halde, neden hala forumda moderatör olarak tutulduklarını sormuştum. bunu sorguladığım için, beni dışlamaya başlamışlardı.
forumda resmen örgütlenmişler ve forumu ele geçirmişler. yeni bir üye gelir, yeni gelen üye acemi olarak bir soru sorar, hemen 2, 3 kişi yeni gelen üyeyi kurallar hakkında uyarırlar.( kendilerince moderatörlere yalakalık yapıyorlar ve ileride moderatör olmayı planlıyorlar. )
site de aktifçe takılan 25, 30 kişi falan var.
© copyright 2005 - 2026