bu gece yazarların burç ilişkilerine takması

KOÇ: Kendinden başkalarını düşünürsen tabiki de mutlu olamazsın herkes bencil olmuş sen hala milleti düşünüyorsun azcık bencil ol.

BOĞA: Doğruluğuna güvendiğin şeyden asla vazgeçmiyorsun kimseye kolay kolay yanlış yapmazsın örnek alınacak birisin

iKiZLER: Nerde nasıl davranmasını gerektiğini bilen aklı başında birisin sürekli pozitifsin senin yanında sıkılmak mümkün değil.

YENGEÇ: Bu soğuk havalar senide iyice miskin yaptı sıcak yatağından kalkasın hiç gelmiyor tam bir garfield oldun çıktın başıma.

ASLAN: Sevmediğin birine hayatı zindan edecek kadar şeytan olabiliyorken sevdiğine tam bir meleksin nasıl birisin sen ya?

BAŞAK: Kalbin çok temiz herkesi kendin gibi sandığından çok kolay güveniyorsun ama millet çok çakal senin gibi tatlı biri değiller.

TERAZi: Kimse üzülmesin herkes mutlu olsun diye koşturuyorsun eee sonra sen üzülüyorun ben anlamadım ki bu nasıl iş arkadaş.

AKREP: Dost sandığın çoğu kişinin aslında ne mal olduğunu anladın sen üzülmüceksin tabiki çünkü onlar seni kaybetti.

YAY: Kafana çok takıyorsun ya işte o zaman sana sövesim geliyor takma artık şu saçma sapan şeyleri sen cool birisin unutma.

OĞLAK: Neşeli ve sıcakkanlı tavırlarının hastasıyım böyle olduğundan insanlar sana hayran kalıyor hep böyle gül sakın üzülme.

KOVA: Ben anlamıyorum sen neden üzülüyorsun ki aman çok da tırt deyip geç sen üzüleceğine o üzülsün aklını kullan aklını.

BALIK: Kalbinle değil aklınla hareket et ani kararlar verme çevrende seni çekemeyen hata yapmanı bekleyen bi dünya gerizekalı var.

Buyrun yeni çıktı , çıtır çıtır okuyun.
Not : alıntıdır.