bugün

fake hesap

fake hesap. (iyi okuyun)!

fake hesap çok amaçlı kullanılır. fake hesap ispat edilemez. azıcık beyni olan adam iki farklı ip adresinden girildiği taktirde moderatörlerin bile bu duruma ses edemeyeceğini, hatta moderasyondan alınan izin ile aynı kurum,
ev, internet cafelerinden birçok hesap kullanılarak sözlükte yazarlık yapılacağını bilir.

fake hesap yazarın yazış şeklinden, sataştığı kişilerden, upladığı başlıklardan ve değindiği konulardan anlaşılır.
bunu bir kişi anlıyor ve size bok atıyorsa pek fazla dert etmeyin, nerede yanlış yapıyorum diye bakın.
eğer iki kişi aynı şeyi diyorsa nerede yanlış yapıyorumu sorgulayın,
eğer bunu size üç kişi diyorsa, onlara fake olmadığınızı açıklamaya çalışın,
eğer bunu size her konuştuğunuz ve tartıştığınız adam diyorsa, uzun zaman ara verip gelip hep aynı adamla uğraşıyorsanız, ve bu artık anlaşılmış ise, cümleleriniz ve insanları fişleme şekliniz hep aynı ve diğer eski yazarlarla örtüşüyorsa boşuna kendinizi savunmayın, siz bir fake hesapsınız.
"bunu kantılayamayan onun bunun çocuğudur" gibi söylemler ise sizin suçsuz değil aksine fake hesap kullanan bir gerizekalı olduğunuzu daha da onaylar niteliktedir.

fake adresten kastımızın ne olduğunu herkes anladıysa bu doğrultuda eğlenmek için fake hesap alanlara lafımız yok, lafımız bu hesabı kötüye kullanan, normal hesaplarıyla insanlara söyleyemediklerini baska hesaplarla ona buna pavkıran kişilerdir.

beni hiç tanımayan bir adam sözlüğe üye olduğu gün,

bakın! sözlüğe ilk üye olduğu ve 10 entry girdiği gün gelip bana sövüyorsa, bok atıyorsa, ve ben bunu tanıyorum bütün yazıları aynı bunun diyorsa, daha sonra kaybolup kaybolup yırtık dondan cıkar gibi tekrar gelip tekrar aynı kişiye çatıyorsa, kusura bakmayın ama yemezler, hayvan terli...