bugün

aşk

varsın dünya sex ve para ekseninde döner desinler çoğu kişi için hala 'aşk' eksenindedir ki zaten kendisi değil midir çok paraya ve muhteşem sexe dahi sırt döndürebilen tek olgu?

şimdi o yok bir huzur bir zekilik tam randımanlı çalışmaya güdülenme kendini daha çok şımartma sencil değil bencil olma bol vakit keyfin kahyasıyla çokca zaman öteyandan daha çirkin miyim ne gözlerimin feri mi gitmiş (sahi şu fotoğraftaki ben kim niye gülümseyişim öyle değil)renklerim mi kaçmış biraz tadım light tatlı gibi mi nedir yarın vesvesesi sarmış galiba beni bir para hesapları falan ay utanmasam kariyer falan diyeceğim ömürlük mottoma ters düşüp...

neyse ya böyle iyi iyi böyle güzel vapurlar filan...
şimdi elma dedim sanıp çıkarsın sen biliyorum sakın çıkma saklandığın yerde kal çok yorgunum ben kalbine yeni pil takılmış bir kalp hastası gibi risk grubundayım ama hani sen de büyüsen değişsen ayakların yere bassa aklın biraz başında olsa hayata benle aynı yerden baksın benim hayallerime hizmette kusur etmesen 'o zaman ben ben olmam ki ya' diye çemkirdiğini duyuyorum aşk 'e o zaman banane gelme uzak dur sakın gelme lodosum soğuk'

özetle; insanı kendine ters düşürendir bu meret ah azizim hem varlığında hem yokluğunda seni seninle didiştirir bu şeytanın mı tanrının mı işi olduğu şaibeli meret...
© copyright 2005 - 2026