bugün

michael sikkofield

iyi bir yazar.
herhangi bir konu hakkında detaylı araştırma yapmadan asla yazmaz, güvenmediği kaynağı kullanmaz. zaten adam bunları götümden uydurdum demiyor ki kamuoyuna bilgi sunan herkes çeşitli kaynaklardan yararlanır. mesela illüminati hakkındaki yazılarının benzerini daha 100 yıl önce avrupa'daki kaynaklarda da bulabilirsiniz, adam ezoterik konuları cin peri hikayesine çevirmek için değil, bunun siyasi sonuçlarını değerlendirmek adına ele alıyor.
komplo teorisyeni isnadı geliyor genelde hakkında. bu da mümkün. her düşünsel faaliyet teoriler üzerinden yol alır. bunda eksik ve ya yanlış olan nedir.
tabi mıchael'in bilinmeyen, kendisinin çok da bahsetmediği yanları da var. ibne falan değil lan gerilmeyin hemen. *
kendi içinde bir dünya kurmuş, belli bir amacı olmayan adam, işe; sadece işe gitmek, eve ekmek almak zorunda olduğu için giden bir adam. tamam bir çoğunuzda öylesiniz ama bu adamın ''beyaz yakalı'' olmak gibi bir derdi yok.
intiharın kıyısından dönmüş bir adam. var olan her şeyi inançlarıyla temellendirmiş bir entelektüel bence o.

tespitleri çarpıcı değil mi? buna bağlı olarak esprileri de. yaşayabilmenin ustası adam. olan biten bu.
yazdıklarını beğenirsiniz beğenmezsiniz bu size kalmış. emin olmanız gereken şu ki, ekşi sözlükte şurda burda yazan adamlarla kıyas etmemeniz gereken biri olduğu kesin.
cesur da aynı zamanda. bence gerçek bir kur'an mümini.
bilinçli bir müslüman.
delikanlı çocuktur ayrıca, karagümrük'lü daha ne olsun. *
yazılarını yazarken bir ekip halinde çalıştıklarını sanmıyorum ama burada yazar olan biri vardı, o da iyi yazılar yazıyordu. galiba şu anda silik, aralarında bir bağlantı var diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.