bugün

formula 1 2012

codemasters firmasının ürettiği oyun. 2 gün önce güzel bir kariyer açtım. kariyer testinde başarılı olup force india takımının 2. pilotu seçildim. ilk yarış avustralya/albert park' ta takım patronumuz sıralamalarda 13. lükten aşağı derece istemiyorum dedi ama hiç bir zaman başarılı olamadığım avustralya'da q2'ye kalamadan 18. olarak elendik(bu arada profesyonel'de oynuyorum oyunu. daha yeni olduğum için). yarış için de takım patronu sıralamalarda 18. oldun bari yarışta 13. ol dedi ama albert park pistini oldum olası sevmediğimden yarışa başladığım pozisyonda(18.) bitirdim. şimdi önümde bahreyn gp var ve bahreyn'de avustralya'ya oranla daha başarılıyımdır genelde. yarış uzunluğunu %50 oynuyorum.genelde 27-28-29 turluk yarışlar. bu arada merak ettiğim bir şey var, acaba kariyer modunda güvenlik aracı içeri girmiyor mu ? bu oyunda sadece kariyer modunda oynadığım için hiç güvenlik aracı görmedim. eğer oyun içinde bir yerde ayarı varsa siz yardım sever sözlük yazarlarına bir mesaj kadar uzaktayım. ayrıca bu oyunu oynayan yazarlarla araç ayarları ve başka tecrübeleri de konuşabiliriz.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026