bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı56
- milli maçı izlemeyen erkek23
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması5
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı4
- vincenzo montella8
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4
- yunan adaları2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- anın görüntüsü20
- avustralya7
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- bir kızı doyurmak7
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- nakliyat2
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- kadınlar neyden hoşlanır8
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- uysaljakoben9
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- bir şeyler söyle9
- türkiye11
- avustralya 0 türkiye 75
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- futbol6
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı3
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı2
- kemalizm3
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- bizim çocuklar2
- berhan şimşek2
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan18
- kerkük türküleri2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- avustralya milli futbol takımı4
- zall yüzünden gol yememiz5
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- nestory irankunda3
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- yunan adalarına gitmek2
- kızımız olacaktı2
- arda güler5
- çok fena boşladım3
d&r'da 30 liraya düşmesiyle heveslenip aldığım oyun. yıllardır cm&fm oynayan birisi olarak adamların emeğinin karşılığını vermek istedim bir anlamda. kutuyu aldım içinden çıkan dvd'yi yerleştirdim pc'ye. sonra anladım ki steam gerekiyormuş oynamak için. eyvallah dedim indirdim. sonra steam için bir kullanıcı oluşturdum. yaklaşık 5-7 dk bekledim ve oyun kuruldu ve oyuna daldım. fakat özellikle antrenman olayı o kadar saçma ve berbat olmuş ki orada ilk küfürümü ettim. kariyere beşiktaş ile başladım ama takıma takviye yapmaya çalıştığımda benden istenilen rakamlar o kadar gülünç ve saçmaydı ki kendimi zor tuttum monitörü parçalamamak için. yükselen sinir katsayım ile ilk hazırlık maçımı yapayım dedim. rakibim sanırım orlando pirates denilen kulüptü. burda tabi rakibin bir önemi yok. çünkü maç motoru denilen o zımbırtı o kadar iğrençti ki futbolcular sanki buz pateni kayıyormuş izlenimi veriyordu. yaklaşık 3-4 tane hazırlık maçı yaptım. ve bu hazırlık maçlarında toplamda 4-5 gol yedim ve bu gollerin hepsi aynı şekildeydi. rakibin kanat oyuncusu sağ/sol kanattan ilerliyor benim sağ/solbekimi çalım manyağı edip sıfıra kadar iniyor ve penaltı noktasına doğru çoğunlukla yerden pas veriyor ve benim stoperlerim armut topluyormuşcasına bakınıyorlar. armudun tadı iyi gelmiş olacak ki kıpırdamadıkları için o kanattan süzülen rakibin asisti ile golü yiyoruz. yediğim 5 gol varsa 4ü bu şekildedir. ''sen taktik oluşturmayı bilmiyorsun, hata yapıyorsun bir yerde'' diye düşünülmesin çünkü bir çok taktik varyasyonu ve beşiktaş'ın dışında kırklarelispor'la da oynadım. şu 3-4 hazırlık maçından sonra zor da olsa ligin açılışına kadar dayanabildim ama lig maçlarında da kazanmama rağmen oyunun saçmalıkları sebebiyle dayanamadım ve kaydetmeden çıktım oyundan.
şunu söyleyebilirim ki iyi ki bu berbat oyunu 80 küsür lira iken almadım. insan 30 liraya pek acımıyor ama bu kötü oyun için 80 lira çok büyük bir kayıp olurdu benim için.
tabi bu entry tamamen benim gözlemlerim ve fikirlerimden oluşmaktadır.
şunu söyleyebilirim ki iyi ki bu berbat oyunu 80 küsür lira iken almadım. insan 30 liraya pek acımıyor ama bu kötü oyun için 80 lira çok büyük bir kayıp olurdu benim için.
tabi bu entry tamamen benim gözlemlerim ve fikirlerimden oluşmaktadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar