bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse11
- türk düşmanı piçler6
- evrene enerji gönderen müslüman6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- trakya'dan slovakya'ya gitmek4
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar4
- fener şampihahahaha3
- müslüman vikingler2
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı31
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi2
- osimhensiz galatasaray5
- 0 0 713
- ceketimizi koysak kazanırız zaten2
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- islami nato2
- atatürk diyor ki2
- claudian clouds33
- iltica16
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- anneanne4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı4
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- sözlük kızlarının kekleri24
- sanat2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- rafael leao4
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- okan buruk8
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- insan ne ister6
- 20 eylül 20262
- salah ne koydu ama2
- kadınlar8
- kuçukuçuokanınçükü2
- yaşanmamışların yası6
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- anın görüntüsü25
- islamda namaz yoktur30
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- cok da abartmaya gerek uok6
kadın olanlarının acımasız eleştirilerine mutlaka maruz kalacağınız insan.
ilk kez gittiğim bir kuaföre işe başlamadan önce standart cümlemi sarfettim. kuaför, 40-45 yaşlarında bir kadın.
-kaşlarımın incelmesini istemiyorum, şeklini bozmayın, doğal şekliyle kalsın, sadece toparlayın lütfen.
+ama bence doğal şekli güzel değil.
- bence güzel. (ben seviyorum kaşlarımı ya alla alla)
+ama bakın şimdi, bu kavsin burda değil, burda olması gerekiyor.
-gerekiyor mu ? nasıl yani ? benimki böyle sonuçta.
+bakın şimdi şurdan şöyle yapıcam, burayı da kısaltıcam, göreceksiniz çok daha güzel olacak.
- (pes ediyorum, çenemi yoramayacam daha fazla) tamam o zaman, size bırakıyorum.
+korkmayın, ben sizi çirkinleştirir miyim hiç hehehe ? (klasik bir bayan kuaförünün samimiyet kurma çabası)
- korkmuyorum, beni ne kadar çirkinleştirebilirsiniz ki ? (kadını ve beni bir kahkaha alır)
+ooo çok güzelsiniz elbette, çok samimiyim. ama benim kadar güzel misiniz acaba ?
-sizin kadar da değilim tabi ahahaha. şaka yapıyorum zaten, çirkin olmaktan korkmuyorum, mükemmel olmaya çalışmadığım için kaşımı maceraya sokmak gereksiz geliyor.
+olsun olsun, ben çok güzel yapıcam şimdi, göreceksiniz.
ve eleştiri darbelerinin ardı arkası kesilmez:
+ay dökülmüş kaşınız, niye öyle ?
-dökülmüş değil, hep öyleydi, seyrek benimki. (doğulular gibi fırça gibi çıkmıyor napayım)
+su içmiyor musunuz ?
-cildin kuru mu diyeceksiniz ?
+evet çok kuru, günde ne kadar su içiyorsunuz ? (doktor kesildi başıma)
-sebebi az su içmek değil. şehrin iklimi ile alakalı, buradayken kuruyor.
sonrasında;
+gözenekleriniz çok tıkalı niye öyle ? (lan hergün 2 çeşit ürünle peeling yapıyorum)
+ ay dudaklarınız da baya kurumuş, dökülüyor ? (mal mısın ya, dışarıda hava -5 derece, lip stick kullanacak kadar da aklım eriyor) +lazer epilasyon yaptırmayı neden düşünmüyorsunuz ? (yav yaptırmadığımı nerden biliyorsun, alnımda 'kılı tüyü salmış' mı yazıyor. ) şeklinden sorularla beni öldürdü, bitirdi ya la.
kuaförden çıkarken de çıkarken kapının önünde buz tutumuş su bikintisine basıp kaydım, yere düştüm, kafam tutunmaya çalıştığım demir direğe çarptı. nazarı değdi bunun bence. çekemedi o beni, anlamıştım zaten.
ilk kez gittiğim bir kuaföre işe başlamadan önce standart cümlemi sarfettim. kuaför, 40-45 yaşlarında bir kadın.
-kaşlarımın incelmesini istemiyorum, şeklini bozmayın, doğal şekliyle kalsın, sadece toparlayın lütfen.
+ama bence doğal şekli güzel değil.
- bence güzel. (ben seviyorum kaşlarımı ya alla alla)
+ama bakın şimdi, bu kavsin burda değil, burda olması gerekiyor.
-gerekiyor mu ? nasıl yani ? benimki böyle sonuçta.
+bakın şimdi şurdan şöyle yapıcam, burayı da kısaltıcam, göreceksiniz çok daha güzel olacak.
- (pes ediyorum, çenemi yoramayacam daha fazla) tamam o zaman, size bırakıyorum.
+korkmayın, ben sizi çirkinleştirir miyim hiç hehehe ? (klasik bir bayan kuaförünün samimiyet kurma çabası)
- korkmuyorum, beni ne kadar çirkinleştirebilirsiniz ki ? (kadını ve beni bir kahkaha alır)
+ooo çok güzelsiniz elbette, çok samimiyim. ama benim kadar güzel misiniz acaba ?
-sizin kadar da değilim tabi ahahaha. şaka yapıyorum zaten, çirkin olmaktan korkmuyorum, mükemmel olmaya çalışmadığım için kaşımı maceraya sokmak gereksiz geliyor.
+olsun olsun, ben çok güzel yapıcam şimdi, göreceksiniz.
ve eleştiri darbelerinin ardı arkası kesilmez:
+ay dökülmüş kaşınız, niye öyle ?
-dökülmüş değil, hep öyleydi, seyrek benimki. (doğulular gibi fırça gibi çıkmıyor napayım)
+su içmiyor musunuz ?
-cildin kuru mu diyeceksiniz ?
+evet çok kuru, günde ne kadar su içiyorsunuz ? (doktor kesildi başıma)
-sebebi az su içmek değil. şehrin iklimi ile alakalı, buradayken kuruyor.
sonrasında;
+gözenekleriniz çok tıkalı niye öyle ? (lan hergün 2 çeşit ürünle peeling yapıyorum)
+ ay dudaklarınız da baya kurumuş, dökülüyor ? (mal mısın ya, dışarıda hava -5 derece, lip stick kullanacak kadar da aklım eriyor) +lazer epilasyon yaptırmayı neden düşünmüyorsunuz ? (yav yaptırmadığımı nerden biliyorsun, alnımda 'kılı tüyü salmış' mı yazıyor. ) şeklinden sorularla beni öldürdü, bitirdi ya la.
kuaförden çıkarken de çıkarken kapının önünde buz tutumuş su bikintisine basıp kaydım, yere düştüm, kafam tutunmaya çalıştığım demir direğe çarptı. nazarı değdi bunun bence. çekemedi o beni, anlamıştım zaten.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar