bugün
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması31
- yazarların fobileri15
- yazarların en malımsı özellikleri10
- erkeklerin birbirine amk demesi6
- mazot fiyatlarının suçlusu19
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- sözlük yazarlarının saatleri15
- kedi göbeği4
- barbara palvin gelse reddedecek sözlük erkeği4
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- ince parmaklı erkek4
- ioçk'nın müziği7
- nick vermeden bir yazara seslen10
- kütüğü mut olan bir erkeği eve damat getirmek4
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı13
- şeytanın bile israil'e karşı olması8
- barbara palvin'i yıldız tilbe ile aldatmak3
- 174 kaslı mühendis9
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- hoşlanılan kızın 0 9 uç istemesi2
- ismet gürbüz5
- barbara palvin mi güzel ben mi diyen sevgili2
- turşu limonla mı olur sirkeyle mi anketi5
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- yakışıklı erkeklerin muhabbetinin pok gibi olması2
- almanya da yaşayan yazarlar8
- gabar'dan petrol buldukça üzülen chp liler5
- zorunlu eğitim2
- 195 kaslı pilot10
- islamda namaz yoktur37
- heidinin dedesi5
- heidinin terörist olma ihtimali5
- borsa istanbul3
- beni eğlendirin3
- sözlüğe video yükleyebilmek3
- iblis'in sesini duymak4
- şeftali11
- sözlüğün reisi kim anketi19
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği6
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- olsa da yesek3
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- ikiz doğurmak6
- pakistan'ın hindistan'a nota vermesi2
- gelecekteki sevgiliye not3
- yazarların güncel flört listesi6
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
Hakkında kulaktan dolma bilgiler ile atıp tutulan arabalardan biri.
1.5 yıldır 1.6 RNE Hatcback '97 modelini kullanmaktayım.
ilk arabam. o kadar ilkki kullanmayı kendisiyle öğrendim.
Biraz detay vereyim araba hakkında;
1- Benzin LPG bitmedikçe kolay kolay yolda bırakmaz.
2- Yolda kalsa bile tek başınıza itebileceğiniz kadar hafiftir. *
3- Yedek parçaları kısmen ucuz kısmen ise pahalıdır. Mesela tüm ön takımı 100-150 tl ye değiştirebilirsiniz. Kolay kolayda Rot'u bozulmaz. Fakat Direksiyon kutusu sık sık ağrıza verdiğinden Piyasadaki Kutu stoğu kısa zamanda tükenmiş olacak ki sıfırı 500 TL
4- Kronik sıkıntısı yukarıda belirttiğim gibi Direksiyon kutusu. FAzla hidrolik yağı doldurmaktan ve köküne kadar direksiyonu sağa veya sola kırmaktan çok çabuk delinebilen bir direksiyonkutusuna sahip.
5- Abs'li modelleri varmış ama bendeki model bildik standart fren. Derslerde öğretildi araba 100 ile gidiyorsa 50 metrede durabilir diye. Ben 70 ile iderken 20 metre gibi bir mesafede ani fren ile kırmızı ışıkta durdum. Arkamdan gelen Mercedes 160 KM ile giderken ABS ile duramadı. Yani fren performansı ilk bakışta kötü ama arabayı nasıl kullandığınız daha önemli bir unsur.
6- Tamda mevzusu açılmışken o Mercedes duramadı bei 100-120 metre ileri savurdu. Benim arka tamponun sol tarafı çıktı yerinden ve eksoz düştü. Ama mersonun ön tamponu komple söktüm götürdüm peşimden. Izgara mızgara dağıldı kaput yamuldu. Hava yastıkları patladı. Bizde ise zaten çatlak olan orta reflektörün bir kaç parçası kırıldı.
7- Kazadan sonra arabadan soğuduğum için pek bakım vs. yapmamaya başladım. Km de şehir içi 22-23 yakarken şuanda 30 kr yakıyor. Tabi buna zamlarında etkisi var.
8- Yoltutuşu vs bence çok iyi. Sonuçta zamanın makam arabası.
En kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. ABS'li ve Klimalı versiyonu ile.......
1.5 yıldır 1.6 RNE Hatcback '97 modelini kullanmaktayım.
ilk arabam. o kadar ilkki kullanmayı kendisiyle öğrendim.
Biraz detay vereyim araba hakkında;
1- Benzin LPG bitmedikçe kolay kolay yolda bırakmaz.
2- Yolda kalsa bile tek başınıza itebileceğiniz kadar hafiftir. *
3- Yedek parçaları kısmen ucuz kısmen ise pahalıdır. Mesela tüm ön takımı 100-150 tl ye değiştirebilirsiniz. Kolay kolayda Rot'u bozulmaz. Fakat Direksiyon kutusu sık sık ağrıza verdiğinden Piyasadaki Kutu stoğu kısa zamanda tükenmiş olacak ki sıfırı 500 TL
4- Kronik sıkıntısı yukarıda belirttiğim gibi Direksiyon kutusu. FAzla hidrolik yağı doldurmaktan ve köküne kadar direksiyonu sağa veya sola kırmaktan çok çabuk delinebilen bir direksiyonkutusuna sahip.
5- Abs'li modelleri varmış ama bendeki model bildik standart fren. Derslerde öğretildi araba 100 ile gidiyorsa 50 metrede durabilir diye. Ben 70 ile iderken 20 metre gibi bir mesafede ani fren ile kırmızı ışıkta durdum. Arkamdan gelen Mercedes 160 KM ile giderken ABS ile duramadı. Yani fren performansı ilk bakışta kötü ama arabayı nasıl kullandığınız daha önemli bir unsur.
6- Tamda mevzusu açılmışken o Mercedes duramadı bei 100-120 metre ileri savurdu. Benim arka tamponun sol tarafı çıktı yerinden ve eksoz düştü. Ama mersonun ön tamponu komple söktüm götürdüm peşimden. Izgara mızgara dağıldı kaput yamuldu. Hava yastıkları patladı. Bizde ise zaten çatlak olan orta reflektörün bir kaç parçası kırıldı.
7- Kazadan sonra arabadan soğuduğum için pek bakım vs. yapmamaya başladım. Km de şehir içi 22-23 yakarken şuanda 30 kr yakıyor. Tabi buna zamlarında etkisi var.
8- Yoltutuşu vs bence çok iyi. Sonuçta zamanın makam arabası.
En kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. ABS'li ve Klimalı versiyonu ile.......
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar