bugün

kaçak sigara

hükümetin kendi işini kendi zorlaştırdığı sigaralar. zırt pırt yapılan tütüne zamlar ile geliri kısıtlı olan vatandaş mecburen kaçak sigaraya yöneliyor. işte işin en can alıcı noktası da şu ki: kaçak sigaradan elde edilen gelirlerin bir kısmı pkk terör örgütüne gidiyor. yani bu memleketin saf vatandaşı, kaçak sigaraya başvurarak istemeden de olsa bu vatan hainlerine finansal destekte bulunuyor.

ha şimdi benim üzerimde duracağım nokta şu: bu saf vatandaşın hiç bir suçu yok. ne yalan söyleyim bende bu işten pkk katillerinin gelir sağladığını yeni öğrendim. daha önceden bunlara verdiğim paraları zehir zıkkım ettim, bir daha kaçak almamaya yemin ettim. demek istediğim bu iğrenç kısır döngünün tek suçlusu akp hükümetidir. hem zırt pırt zam yapıyorsun, saf vatandaş kaçağa baş vurup istemeden pkk'ya para verince de ''terör de terör'' diye ağlıyorsun. ey akp hükümeti. kendin ekiyorsun kendin buluyorsun, hiç şikayet etmeye hakkın yok.

bu hükümetin aziz türk milletinin ve devletinin başına gelmiş en büyük felaket olduğuna bir başka kanıttır bu iğrenç resim. tek kelimeyle yazık.