bugün
- 0 0 714
- tek başına uzun yol gitmek7
- düşünmek hakkında düşünmek5
- bik bik'in aşuresi3
- garsona kötü davranmak3
- evli kadınla beraber olmak3
- miroslav klose2
- erkeklerin evlenmekten korkması2
- garsona kötü davranan insan2
- rüyana gelmesi3
- ahmet burak erdoğan2
- rüyama gir hasret giderelim2
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- banana bread2
- türklerin pis olması4
- şile2
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması2
- 2026 dünya kupası39
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- ek kart dezavantajları2
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- 30 haziran2
- paraguay'ın almanya'yı penaltılarla elemesi3
- yazarların özlü sözleri10
- kemal kılıçdaroğlu gafları2
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik2
- 30 haziran 20262
- ahmet anapalı2
- gürsel tekin2
- miss earth 20272
- miss international 20272
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- anın görüntüsü26
- velvet45
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi7
- mustafa kemal atatürk10
- hamdi ulukaya2
- pandela12
- deniz göktaş12
- futbol32
- ölüm6
- ona bir cümle bırak5
- tl2
- günlerin artık kısalıyor olması5
- sözlüğün troll kaynaması4
- diyarbakır kürt dili konferansı5
- sözlüğün aptal kaynaması15
Tepekent ve Sefaköy olmak üzere iki yerleşkesi olan 2007 yılında açılmış genç bir vakıf üniversitesidir. Tepekent kampüsünün "dağın başında" olduğuna katılmakla birlikte ulaşım dışında hiç bir kötü yanı olmadığını ve gelecekte vakıf üniversiteleri arasında yerini en üstlerde alacağına inandığım eğitim kurumudur. Tepekent'te 4 yıllık lisans bölümleri, Sefaköy'de ise 2 yıllık ön lisans bölümleri okutulmaktadır. Sefaköy merkezidir ama sadece tek bir binadır. Tepekent yerleşkesinin devasalığına hiçbir şeye değişmem, okul içinde birçok aktivite yapma imkanınız oluyor ve kesinlikle diğer özel üniversitelerdeki gibi maddi yönden ters karşılanmıyorsunuz (burslu öğrenciler). Evet, söylenen bazı imkanlar sağlanamasa da 5 yıllık genç bir üniversite gerçekten de her şeye yetişmeye çalışılıyor, öğrencilerin şikayet ve destekleriyle. Üniversite yurtları villa yurtlardır, tek kişilik ve üç kişilik odaları vardır. Ücretleri 5.500 TL ve 8.500 TL arasında değişmektedir. Bulunduğu yer itibariyle etrafında hiçbir dükkan fabrika vb. yapı yoktur. Yalnızca villalar vardır. Elit bir bölgedir sadece ulaşım zordur. Gittiğinizde kendinizi yazlık bir yerde gibi hissediyorsunuz. Etrafta sadece villa olmasından dolayı çevredeki cafeler de villadır, değişik ama hoş bir ortam bence. Okuldaki seçim dönemleri bir hayli gergin geçmektedir, başka üniversiteden biri gelse bu okulun tamamen Siyasi Bilimler okuduğunu düşünebilir. ileride çok iyi, sağlam adamlar çıkacak kanımca. Asosyal biri değilseniz gelin bu okulun eğlenceli ortamlarına rahatlıkla uyum sağlarsınız. Zaman zaman küçük sırlar bazende kurtlar vadisi havası eser okulda. Her ne kadar arada şikayet etsem de ben seviyorum sonuçta genç bir üniversite, gelenin pişman olacağını düşünmüyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar