bugün

saçmalamada sınır tanımamak

duyarsız olduğumu söylerler. duyarsız olmasam da etkilere geç tepki veren bir insanım. geçen gün "ihtiyaç anında camı kırınız" yazısı gördüğüm bir binada etkiye binadan çıktıktan sonra tepki verdim. gittim binanın camına taş attım. sinir sistemim baya yavaş çalışıyor; halbuki binadakilerinki oldukça hızlı, tepkileri de hızlı... anında bağırıp kovaladılar.

evlendirme daireleri aynı zamanda nemlendirme daireleridir. sevinç gözyaşları içerisinde onca insan birbirini süzer. ağlamalar bitince kucaklaşmalar başlar. o an salonda hava tükenmiştir; terlemeli kucaklaşmalar... kırmızı yanaklar. nem kokusu. allah bir yastıkta kocatsın.

"jackass geldi meydane"... nedir o? rakkas gibi giyinen bir adamın deli gibi oynamasıdır meydanda. hoş görmek lazım hepsini.

tanıdığım bütün semiramis'ler zevk-ü sefadan semirmişler. semiramis ismi ne anlama gelir bilmem de isme iyi gitmiş o hayat. semiramissss....kıymetlimisss...

ninja kaplumbağalar'daki kötü adam shredder ve erol taş o kadar benzer ki... ikisi de kötü emellerini gerçekleştirmeden önce beş saat nutuk atıyor.

sinirli anlarımızda "hepsi" kelimesi yerine "alayı" kelimesini kullanırız hep... hepsi grubunu her gördüğümde sinirleniyorum. "hiç bana bakma olmaz oğlan" ama, hepsine alayı diyorum. bir de şimdi hepsi 1'miş bunların, eşitlikten yana kızlarımız. helal olsun, sonuna "houuv yee" çekememeyeceğim.

birçok rock grubu çölde klip çekip amfilerine gitarlarına enerji üretebilecek kapasiteye sahipler. bazıları ise çölde çalarken gitarları kablolarla amfilere bile bağlamaz. wireless gitar...

"aküsüm bitti"... kardeşim ufakken "arabanın aküsü bitti" cümlesini duyduktan sonra kendince böyle bir yorum getirmişti. aküs... çocuklara her şeyi açıklamak lazım.

içki içerken bünyede bir j faktörü vardır. ş harfleri j 'ye dönüştüğü an bırakmalısınız içmeyi; j'lerin uzaması ise kandaki alkolmetre promilinin dolaylı yönden ifadesidir.

amerikan filmi jönü derecesinde soğukkanlıyım. en telaşlı anlarımda bile espri yapabiliyorum, aynı zamanda sempatikmişim de. neymişim ben? hatta lise yıllarım da gençlik dizisi tadında geçti, en popüler bendim. her yönden başarılıydım.

kirli sakal bırakıp uzun saçlarının arasından kısık kısık bakıp sakız çiğneyeceksin ki en karizma sen olasın. saçların alaburus kestirip pasparlak gezip ekmek arası peynir yiyeceksin ki en itilen sen olasın. itici değilsin aslında, öyle görüyorlar ittikleri için. it hepsini... it herifler sizi be!