bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- yaşanmamışların yası5
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- claudian clouds33
- cok da abartmaya gerek uok6
- insan ne ister4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- anın görüntüsü25
- günlük2
- yazarların akşam yemekleri5
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- sözlük kızlarının kekleri24
- kadınlar6
- önyargı2
- true'nun engelli olması6
- true ile tatlı sert3
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- okan buruk9
- allah11
- morkstar2
- meriç dükalığı8
- sarapci koala hatayi33
- sevdiğiniz yazarlar8
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- islamda namaz yoktur30
- seni tanıyorum4
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung8
- amedspor maçından korkmak3
- fusya semsiyeli yabanci22
- alışkanlığı karakter sanmak2
- kürdistan10
- victor osimhen2
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- kendini yok etmek istemek2
- cumartesi gecesi sıkıcılığı2
- sapık başlık açarken sapıklığa uğramak2
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- sözlüğün ölü gibi olması5
- remote çalışırken slack te flört etmek2
dental implant kongresi için haftosonunu burada geçirdim fakat 7 yıldız değil 5 yıldızın bile hakkını verdiklerini söyleyemem.
mimarisi harika, otel on numara fakat verilen hizmet çok sıradan. odalar geniş, deniz manzarlı olanlarının manzaraları tablo gibi, fakat koduğumun televizyonu odanın dibinde ya la! hiç bir şey görülmüyor. illa koltuğa geçip oturup izleyeceksin, götünün üzerinde oturamayan adamım ben niye koltuğa oturayım, koy odanın ortasına iki yatak da görsün.
bir de ilk gün benim çarşafımda kan vardı. bildiğin kız bozmuşlar sanki. oda servisi geldi, yok ya kan değil o böcek ölmüş sanırım altında dedi de rahatladım! böcek ölmesi ne lan yatakta!
yemekler o kadar kötüydü ki dominos'tan pizza yemeğe gittik 3. gün. öğlen çıkan yemekler ısıtılıp akşam da veriliyor! güne özel bir ana yemek yok! çıkan yemeklerin kalitesi de vasat!
çalışanların misafirlere tavrı normal bir cafedeki garsondan farksız! 3 kişi alakarttan ter ayırttık, bir arkadaş daha geldi yanımıza, 4. kişiyi alamıyoruz maalesef dediler! yerleri yokmuş, yemeği ona çıkarıyorlarmış bıdı bıdı. sonra 3 kişiyi 4 kişilik masaya aldılar. biz de kalktık yemedik! kapıdan müsteri çeviren 7 yıldızlı otel bravo!
night clubda bira bitti gece! otel içinde satılan şeyler verilen hizmetler gayet pazarlığa açık! gingar'ın yarım saati 25 euro olur mu lan! 4 kişi 100 lira bindik, madem o fiyat olabiliyor niye milleti sikiyorsunuz!
kısacası bedava olunca hiç koymadı da para verip gitseydim oturur ağlardım!
mimarisi harika, otel on numara fakat verilen hizmet çok sıradan. odalar geniş, deniz manzarlı olanlarının manzaraları tablo gibi, fakat koduğumun televizyonu odanın dibinde ya la! hiç bir şey görülmüyor. illa koltuğa geçip oturup izleyeceksin, götünün üzerinde oturamayan adamım ben niye koltuğa oturayım, koy odanın ortasına iki yatak da görsün.
bir de ilk gün benim çarşafımda kan vardı. bildiğin kız bozmuşlar sanki. oda servisi geldi, yok ya kan değil o böcek ölmüş sanırım altında dedi de rahatladım! böcek ölmesi ne lan yatakta!
yemekler o kadar kötüydü ki dominos'tan pizza yemeğe gittik 3. gün. öğlen çıkan yemekler ısıtılıp akşam da veriliyor! güne özel bir ana yemek yok! çıkan yemeklerin kalitesi de vasat!
çalışanların misafirlere tavrı normal bir cafedeki garsondan farksız! 3 kişi alakarttan ter ayırttık, bir arkadaş daha geldi yanımıza, 4. kişiyi alamıyoruz maalesef dediler! yerleri yokmuş, yemeği ona çıkarıyorlarmış bıdı bıdı. sonra 3 kişiyi 4 kişilik masaya aldılar. biz de kalktık yemedik! kapıdan müsteri çeviren 7 yıldızlı otel bravo!
night clubda bira bitti gece! otel içinde satılan şeyler verilen hizmetler gayet pazarlığa açık! gingar'ın yarım saati 25 euro olur mu lan! 4 kişi 100 lira bindik, madem o fiyat olabiliyor niye milleti sikiyorsunuz!
kısacası bedava olunca hiç koymadı da para verip gitseydim oturur ağlardım!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar