bugün

cinler alemi

vardır efendim.. ama cinlerle büyü ile uğraşmak falan günahtır ama ermiş kimi kişiler için falan değil.. kuran da cinlerin etkisine giren insanlardan iyi bahsedilmez..

cinlenmiş kişiler vardır.. allah ın izni olmadan şeytanlar, cinler insanlara zarar vermez.. bazen kulun hatası falan olur ve cinler musallat olur.. çok çeken vardır böyle..

köylerdekiler görebilir genelde cinleri. uzaylı olarak görünenler cindir genelde belki hep.. uzaylı olabilir bir şey demiyorum o konuda ama cinler uzaylı kılığına girip, insanlarla dalga geçebilirler..

maddeye ve ruha dönüşme özellikleri vardır. ruh a inanırlar bu yüzden ama tekrar dirilişe inanmayanları varmış. müslüman cin kafir cin bunlarda da varmış..

size annemin dedesinin tanık olduğu bir olayı anlatacağım. daha öncede sözlükte yazmıştım. hikaye ye ailece tanık olmuş oluyoruz yani. dedemiz iyi tanınmış biri idi. zaten başkaları da şahittir..

efendim olay annemin dedesinin ki burada kısaca dede diyeyim, kuran kursu ile başlıyor çocukluğunda.. bir çocuk varmış ve hoca demiş ki: buna karışmayın. kapıyı sırayla örtermiş çocuklar. sıra bu çocuğa gelmiş. çocuk ya bunlar, illa sen örtecen, o da örtmem demiş. ısrar etmişler. sonra çocuk sinirlenmiş, kolu uzamış ve kapıyı örtmüş.. diğer çocuklar çok korkmuş swh

hoca ben size bunla uğraşmayın demedim mi demiş..

işte efendim, bu cin müslüman cinlerdenmiş.

zamanla dedemle arkadaş olmuş bu öğrenci. demiş ki, şuraya gel ve adımı şu şekilde söyle demiş(bende kalsın burası .. swh) .

zaman geçmiş dedem büyümüş falan. aklına o cin arkadaşı gelmiş. gitmiş dediği yeere atıyla ve dediği şekilde çağırmış cini. bir kadın gelmiş. kadın da cinmiş ve demiş öldü o. kocam olurdu demiş. işte bunlar şekil değiştirebiliyorlar. o yılan kılığına girip, deredeki çamaşır yıkayan bir kadının yanına sokulmuş. galiba şeytana uyuyor, kadının bacağı falan açık, yakınına gidiyor..

kadında bu yılan kılığındaki cini, çamaşır tokmağı ile öldürüyor..

dedem çok korkmuş ve atıyla ayrılmış oradan..

işte böyle arkadaşlar.. cini gören günümüzde kişiler vardır. mesela adnan oktar.. biri kaçırılmış ve cinlerin dediği gibi plakası falan tutmuş. cinlerin söylemi ile bulmuşlar onun anlatımına göre.. allah bilir artık..

cinler çok korkanlara görünmezlermiş genelde çünkü öldürürüz, başımıza iş gelir diye. çok cin gibi insanlara da görünmezlermiş, bizi zekasıyla kullanır diye falan galiba.. işte orta durumdakilere çok görünürlermiş..

köylere giderseniz, cin hikayelerine rastlarsınız..

edit: nerde çağırdığını sildim, ben de kalsın. bu arada uzaylı olarak görünen olayların çoğunun cin olduğu söylenir. bu konuda Türkiye (bkz: mit)'de bunun bürosu, bölümü var denir. (bkz: cia) ve (bkz: kgb) gibi istihbarat birimlerinin pisijik olayları, yani cinleri kullandığı söylenir ve bence de kullanıyorlar olabilirler.