bugün
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu7
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke13
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- yeğen ile dondurma yemeye gitmek3
- yunus emrenin sik gibi şair olması5
- arkadaşlar bitlendim3
- cehennem korkusu12
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu12
- acı bitmeden yeni bir acı yaşanması2
- ölü balık eli7
- cuckold4
- biraderikos5
- sevişilen en ilginç yer2
- mesajlara geç cevap veren kız4
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi22
- nato3
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar17
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları9
- sözlükte kadın yokluğu3
- muz yiyen kızın amacı3
- türbanlıyla sevişmiş şanslı erkek3
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- mutsuz insan kendisine zarar verir4
- severus snape4
- küçükken sıçtığınız yerler3
- jale nur süllü2
- hardcore ne demek sorunsalı7
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun5
- sevişmek istediğiniz yazarlar2
- mohamed salah ghaly3
- nietszche'nin ahlak anlayışı4
- yapay zeka ile flört uygulamalarının geleceği2
- aşk11
- larisalisa2
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam14
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin6
- geliyorum diyen kız2
- karışık kızartma6
- big black dick'in türkçesi3
- benlik davasından vazgeçmek4
- ordu da hafta sonu denize giriş yasağı2
- nesimi çimen2
- deniz göktaş25
- çok çişi gelen insan9
- patates kızartması yeme zevki4
- no matter how long it takes2
- sözlükte flörtleşmek22
her ne kadar yedinci nesil olsam da aktif olarak bir aydır yazmaya başladığım sözlük.
bu sürede edindiğim gözlemler şunlar:
1. uludağ sözlük bir ergen sözlüğüymüş meğer. çok kaliteli yazarlar var ancak çoğu da vasıfsız. sol frame'de sürekli olarak am göt meme'li başlık bulmak mümkün. hatta am göt meme'li başlıklardan diğer başlıkları bulmak gayet güç oluyor desek daha doğru olacak sanırım.
2. sözlük yazarlarının en beğendiği başlık sözlük yazarlarının itirafları başlığı. En çok entry girilen konu bu. Tabi başlığın böyle olması içeriğin böyle olmasını gerektirmiyor. çoğu başlıkta olduğu gibi bu başlık da sohbet formatına dönmüş. (#17533377) gibi yazıların nesinin itiraf olduğunu anlamak güç. hatta forum yazılarından farkını ayırt etmek de güç.
3. moderasyona söylenecek laf yok. Ortada moderasyon yok çünkü. Zaten formata uyan yazar yok da moderasyon müdahalesi için tek kıstas da moderatörün keyfi. misal bu moderasyon (#17422704) numaralı entryme (biten cümle sonuna nokta veya gerekli noktalama işareti konur. noktadan veya virgülden sonra bir adet boşluk bırakılmalıdır) gerekçesiyle düzeltilme isterken (imla hatası bulamadığım için düzeltmedim), (#17530927) yada (#17418853) gibi değil noktalama işareti eksikliği ne söylediği bile anlaşılmayan entrylere müdahale etmemektedirler. komik bile değil.. moderasyonun ne amacı belli, ne yaptığı.
4. bir de günün/haftanın en beğenilen entryleri meselesi var.
Misal şu entry: (#17421047)
Konu: memenin kuyruk yağından farkı yok diyen doktor
Entry: sen bebekken sütü babanin yarragindan mi emdin??!
Bu entry geçen haftanın en beğenilen ilk 10 entrysinden biri. Örnek verdim diye yanlış anlaşılmasın, kimsenin yazdığını kötülemek için yazmıyorum. Ama bu mudur yani? Bu sözlüğün bir hafta boyunca en beğenilen entrylerinden biri bu mudur?
Özet geçelim: bu gidişle gerçekten yazmak isteyen, bir şeyler paylaşmak yada öğrenmek isteyen kimsenin kalmayacağı, süratle inciye doğru yol alan sözlüktür. Temennim moderasyonun süratle işini yapmasıdır. herşey para yada çok entry olması değil. siz burayı nezih bir hale getirirseniz eninde sonunda burası zaten herkesin okumak yada yazmak istediği bir yer olacaktır.
bu sürede edindiğim gözlemler şunlar:
1. uludağ sözlük bir ergen sözlüğüymüş meğer. çok kaliteli yazarlar var ancak çoğu da vasıfsız. sol frame'de sürekli olarak am göt meme'li başlık bulmak mümkün. hatta am göt meme'li başlıklardan diğer başlıkları bulmak gayet güç oluyor desek daha doğru olacak sanırım.
2. sözlük yazarlarının en beğendiği başlık sözlük yazarlarının itirafları başlığı. En çok entry girilen konu bu. Tabi başlığın böyle olması içeriğin böyle olmasını gerektirmiyor. çoğu başlıkta olduğu gibi bu başlık da sohbet formatına dönmüş. (#17533377) gibi yazıların nesinin itiraf olduğunu anlamak güç. hatta forum yazılarından farkını ayırt etmek de güç.
3. moderasyona söylenecek laf yok. Ortada moderasyon yok çünkü. Zaten formata uyan yazar yok da moderasyon müdahalesi için tek kıstas da moderatörün keyfi. misal bu moderasyon (#17422704) numaralı entryme (biten cümle sonuna nokta veya gerekli noktalama işareti konur. noktadan veya virgülden sonra bir adet boşluk bırakılmalıdır) gerekçesiyle düzeltilme isterken (imla hatası bulamadığım için düzeltmedim), (#17530927) yada (#17418853) gibi değil noktalama işareti eksikliği ne söylediği bile anlaşılmayan entrylere müdahale etmemektedirler. komik bile değil.. moderasyonun ne amacı belli, ne yaptığı.
4. bir de günün/haftanın en beğenilen entryleri meselesi var.
Misal şu entry: (#17421047)
Konu: memenin kuyruk yağından farkı yok diyen doktor
Entry: sen bebekken sütü babanin yarragindan mi emdin??!
Bu entry geçen haftanın en beğenilen ilk 10 entrysinden biri. Örnek verdim diye yanlış anlaşılmasın, kimsenin yazdığını kötülemek için yazmıyorum. Ama bu mudur yani? Bu sözlüğün bir hafta boyunca en beğenilen entrylerinden biri bu mudur?
Özet geçelim: bu gidişle gerçekten yazmak isteyen, bir şeyler paylaşmak yada öğrenmek isteyen kimsenin kalmayacağı, süratle inciye doğru yol alan sözlüktür. Temennim moderasyonun süratle işini yapmasıdır. herşey para yada çok entry olması değil. siz burayı nezih bir hale getirirseniz eninde sonunda burası zaten herkesin okumak yada yazmak istediği bir yer olacaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar