bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- kadınların zeka seviyesi3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- reha muhtar25
- aquila bicipite8
- koca2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- geceye bir söz bırak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kel erkek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- kemal kılıçdaroğlu35
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- elit olmak için gerekenler13
- ona bir şey söyle16
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gocu26
- bizim delilere bakayım4
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
insanı mutluluğa ve huzura götürecek kapının tek anahtarıdır. insanlar iyilik yaptıkları sürece mutlu, mutlu oldukları sürece de iyi yaşarlar. iki türlü iyilik vardır karşılık beklemeden yapılan iyilik ve karşılık beklenerek yapılan iyilik. Bunlardan 2. kapıyı seçerseniz beklentiniz yüksek olduğu için mutsuz olursunuz ama 1.kapıyı seçerseniz sırf o kişinin mutluluğu ve huzuru için bu işi yaptığınız için sizde mutlu ve huzurlu olacaksınız. Onun mutlu olması sizi de mutlu edecek sizi de sevindirecektir. Karşılık beklemeden yapılan iyiliğin de iyi türü vardır. Maddi iyilik ve manevi iyilik. iyilik yalnızca maddi yollarla yapılmaz. Zaten manevi yollarla da yapıldığı için adı iyilik olur. Örneğin birine iyilik yapacaksınızdır ama paranız yoktur yapmaktan vazgeçersiniz. Oysaki gidip o kişiye sevginizi gösterseniz onunla dertleşseniz yanında olsanız belki bu ona yetecektir. Tek bir gülümseme onun mutlu olmasına yetecektir.
Kendimden örnek vereyim sözlük; bu aralar çok iyilik yapmak istiyorum ben. insanları sevindirmek, mutlu etmek istiyorum. Onlara benim de olduğumu yalnız olmadıklarını söylemek istiyorum. Niye geldik dünyaya ki? Boş boş oturmak ve vakit çürütmek için mi? Oysaki o güzel zamanımızı iyi şeyler yapmaya harcarsak hem biz kazanmış olacağız hem de onlar. Bu aralar çok iyilik yapmak istiyorum sözlük. Fakirleri sevindirmeyi, açları doyurmayı istiyorum. Aç derken yalnızca midedeki açlık değil manevi, içteki ruhtaki açlık. Çocuk Esirgeme Kurumuna gitmek istiyorum. Ordaki çocukların acılarına ortak olup hüzünlerini paylaşıp onlara mutluluk vermek istiyorum. Hepsine çeşit çeşit kıyafetler oyuncaklar almak istiyorum. Saçlarını okşayıp, öpüp sarılmak istiyorum. Onları sevdiğimi onların Ablaları, kardeşleri olduğumu söylemek istiyorum. Huzurevine gitmek istiyorum sözlük. Ordaki ninelerin dedelerin ellerinden öpmek istiyorum. Torunları, çocukları onların yanında olmasa da ben yanlarında olmak istiyorum. Yalnız olmadıklarını, onları seven, onları sayan insanların olduğunu göstermek istiyorum. Lösevine, rehabilitasyon merkezlerine, tüm yardım kuruluşlarına gidebileceğim her yere gitmek istiyorum. Tüm insanları mutlu etmek istiyorum. insanların yaşamlarına, hayatlarına dair güzel şeyler yapmak mutsuz insanın kalmamasını istiyorum. Çünkü kötülükten fesatlıktan bir şey gelmeyeceğini biliyorum, yaşlı yoksul mutsuz evsiz kimsesiz gönlü aç karnı aç sevgiye aç insanları anlayabiliyorum. Elimden geldikçe yardım yapmak istiyorum sözlük, çok istiyorum.
Kendimden örnek vereyim sözlük; bu aralar çok iyilik yapmak istiyorum ben. insanları sevindirmek, mutlu etmek istiyorum. Onlara benim de olduğumu yalnız olmadıklarını söylemek istiyorum. Niye geldik dünyaya ki? Boş boş oturmak ve vakit çürütmek için mi? Oysaki o güzel zamanımızı iyi şeyler yapmaya harcarsak hem biz kazanmış olacağız hem de onlar. Bu aralar çok iyilik yapmak istiyorum sözlük. Fakirleri sevindirmeyi, açları doyurmayı istiyorum. Aç derken yalnızca midedeki açlık değil manevi, içteki ruhtaki açlık. Çocuk Esirgeme Kurumuna gitmek istiyorum. Ordaki çocukların acılarına ortak olup hüzünlerini paylaşıp onlara mutluluk vermek istiyorum. Hepsine çeşit çeşit kıyafetler oyuncaklar almak istiyorum. Saçlarını okşayıp, öpüp sarılmak istiyorum. Onları sevdiğimi onların Ablaları, kardeşleri olduğumu söylemek istiyorum. Huzurevine gitmek istiyorum sözlük. Ordaki ninelerin dedelerin ellerinden öpmek istiyorum. Torunları, çocukları onların yanında olmasa da ben yanlarında olmak istiyorum. Yalnız olmadıklarını, onları seven, onları sayan insanların olduğunu göstermek istiyorum. Lösevine, rehabilitasyon merkezlerine, tüm yardım kuruluşlarına gidebileceğim her yere gitmek istiyorum. Tüm insanları mutlu etmek istiyorum. insanların yaşamlarına, hayatlarına dair güzel şeyler yapmak mutsuz insanın kalmamasını istiyorum. Çünkü kötülükten fesatlıktan bir şey gelmeyeceğini biliyorum, yaşlı yoksul mutsuz evsiz kimsesiz gönlü aç karnı aç sevgiye aç insanları anlayabiliyorum. Elimden geldikçe yardım yapmak istiyorum sözlük, çok istiyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar