bugün
- türk müsün türkiyeli misin12
- nasıl birisiniz6
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- gecenin rap şarkısı3
- ilk kez penis gören kız tepkisi2
- çıkma teklifinin eskide kalması2
- yazarların ruh hali3
- ayrılık6
- köfteci yusuf2
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- gecenin şarkısı3
- rüyada nervio yu görmek8
- ölüm5
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- issız bir yerde tatil yapmak2
- hırvatistan12
- beni özleyenler elime mum diksin15
- ispanya daki göçmen krizi8
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- favori coldplay şarkınız4
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez3
- türkiyeliyim var mı bir sorun3
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- rte'nin yürüme problemi yaşaması3
- sözlüğün canlanması için gerekenler3
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- oyum ak partiye3
- aylık 513 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- sırt kaşınması2
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- mutlu kalmak için öneriler6
- recep tayyip erdoğana sahip çıkalım3
- yunanistan29
- her gün alkol almak4
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- akp ve mhp sol partilerdir3
- sözlükteki derin yapılanma4
- kele şaplak atmanın hazzı ve dayanılmaz istek3
- gecenin güzel olması2
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- aylık 508 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- cırcır böceklerinin hala ötmesi2
- ne mutlu türküm diyene3
- insan olmaya yarim kala2
--spoiler--
Adam karısının kedisinden o kadar nefret ediyormuş ki, ne yapıp yapıp ondan kurtulmanın yollarını düşünüyormuş. Sonunda bir sabah kediyi arabaya attığı gibi evlerinin 20 blok ötesinde bir sokağa götürmüş, onu orada bırakıp doğru işe gitmiş. Aynı akşam işten eve gelmiş ve bir bakmış ki kedi evin bahçesinde karısıyla oynuyor, kadın neşe içinde:
- Ay, bütün gün onu aradım; ama akşam üstü bir baktım gelivermiş, evin yolunu nasıl da bulurmuş benim akıllı kedim.
Adam çok bozulmuş tabii; ama belli etmemiş. Ertesi sabah yine kediyi arabasına atmış, bu sefer evin 40 blok ötesinde bir sokağa götürüp bırakmış yine işe gitmiş, akşam işten eve gelmiş; bir de ne görsün: Kedi salonda yine karısıyla yerlerde yuvarlanıyor.
Ertesi gün adam kediyi 60 blok öteye bırakmış, akşam gelmiş yine kedi evde. Sonraki gün 70 blok öteye bırakmış, akşam kedi yine evde. Adam artık ertesi sabah kediyi arabaya koymuş, 90 blok öteye gitmiş. Oradan köprü yoluna girmiş, ilk çıkıştan sağa dönmüş, oradan tekrar sağa dönmüş, gitmiş gitmiş, bir 20 blok daha uzağa gitmiş, sola dönmüş, biraz daha gitmiş, ve kediyi orada arabadan atmış.
Saatler sonra evin telefonu çalmış, adam karısını arıyor:
- Hayatım, kedi orda mı?
- Evet. neden sordun?
- Şunu telefona bir çağır da yolu anlatsın...kayboldum!
--spoiler--
Adam karısının kedisinden o kadar nefret ediyormuş ki, ne yapıp yapıp ondan kurtulmanın yollarını düşünüyormuş. Sonunda bir sabah kediyi arabaya attığı gibi evlerinin 20 blok ötesinde bir sokağa götürmüş, onu orada bırakıp doğru işe gitmiş. Aynı akşam işten eve gelmiş ve bir bakmış ki kedi evin bahçesinde karısıyla oynuyor, kadın neşe içinde:
- Ay, bütün gün onu aradım; ama akşam üstü bir baktım gelivermiş, evin yolunu nasıl da bulurmuş benim akıllı kedim.
Adam çok bozulmuş tabii; ama belli etmemiş. Ertesi sabah yine kediyi arabasına atmış, bu sefer evin 40 blok ötesinde bir sokağa götürüp bırakmış yine işe gitmiş, akşam işten eve gelmiş; bir de ne görsün: Kedi salonda yine karısıyla yerlerde yuvarlanıyor.
Ertesi gün adam kediyi 60 blok öteye bırakmış, akşam gelmiş yine kedi evde. Sonraki gün 70 blok öteye bırakmış, akşam kedi yine evde. Adam artık ertesi sabah kediyi arabaya koymuş, 90 blok öteye gitmiş. Oradan köprü yoluna girmiş, ilk çıkıştan sağa dönmüş, oradan tekrar sağa dönmüş, gitmiş gitmiş, bir 20 blok daha uzağa gitmiş, sola dönmüş, biraz daha gitmiş, ve kediyi orada arabadan atmış.
Saatler sonra evin telefonu çalmış, adam karısını arıyor:
- Hayatım, kedi orda mı?
- Evet. neden sordun?
- Şunu telefona bir çağır da yolu anlatsın...kayboldum!
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar