bugün

28 ekim 2012 trabzonspor bursaspor maçı

Trabzonspor'u hakem hatasıyla yendiğimiz her maça ayrı bir sevineceğim. Bu ilk kez dün oldu.

Nedenleri aşağıda.

22 Ekim 2011 Bursa'daki maçta Bursaspor 1-0 öndeyken Burak Yılmaz kendini ceza sahasında yere attı penaltıdan maç 1-1 bitti.

15 Şubat 2010 Bursa'daki maçta durum 1-0 iken net bir penaltımızı vermeyen Fırat Aydınus'un yönettiği maçta 88. dakikada yediğimiz golle maç 1-1 bitti.

17 Mayıs 2009 Trabzon'daki maçta durum 0-0 iken dakika 90'da 3 dakika uzatma verilmişken 90+4 oynanıyordu ve ceza yayında Bursaspor'lu oyuncuya faul yapıldı. Ancak maç bitmesine ve faul Bursa lehine olması gerekmesine rağmen Trabzon lehine serbest vuruş verildi ve gökhan ünal 90+5te topu ağlara gönderdi.

31 Ağustos 2007 Bursa'daki maçta Bursaspor Yenal Tuncer'in golü ile öne geçti. 78. dakikada Ergin Keleş ceza sahasında kendini yere attı. Gökdeniz penaltıyı gole çevirdi. Bursaspor'un 2 puanı yine çalınmış oldu.

5 Ekim 2002 Bursa'daki maçta durum 1-1 iken dakika 88'de trabzonlu oyuncu sağ çizgiden ceza sahasına girerken kendini yere bırakıyor. Hakem Selçuk Dereli penaltı veriyor. Aurelio golü atıyor ve Bursaspor'un puanı yine gaspediliyor.
Dipnot: Bursaspor amigosu Selim Kurtulan sahaya girip Selçuk Dereli'ye saldırıyor ve senelerce çete kurmaktan yargılanıyor.

22 Nisan 1992 Türkiye kupası finali
ilk maçı Bursaspor evinde 3-0 kazanmış. Rövanşta Trabzon'un işi zor. Rövanş maçına Ahmet Çakar atanıyor. Daha sonra bir şeyler dönüyor ve son anda maçı Bülent Yavuz'un yöneteceği açıklanıyor. Bursaspor kalecisi Nitu'nun birileri tarafından tehdit edildiği ve bilerek gol yemesi istendiği söylentileri dolanmaktaydı. Daha 1. dakikada Hami'yle öne geçen Trabzon sevinirken 13. dakikada Vedat durumu 1-1 yapar. Trabzon'un artık 4 gol bulması lazım kupayı alması için. işler iyi gitmezken Bülent Yavuz penaltıyı çalar ve ilk yarı 2-1 biter. Kupa hala Bursa'ya yakındır. Devre arasında silahlarla Bursaspor soyunma odası basılır. Futbolcular tehdit edilir. ikinci yarı kaleci nitu topu elinden kaçırarak, hatalı şekilde açılarak hatalı 3 gol yer ve maç 5-1 biter. Türkiye Kupası Bursaspor'dan çalınmış gasp edilmiş olur.

isteyen yukarıdaki maçları araştırabilir. Bu yüzden inşallah Trabzon'u hep hakemle son dakikalarda böyle gıcık bir şekilde yeneriz. Yukarıdakilerin acısı ancak böyle çıkar.