geri zekalılara hazırlanan haber ve bilgiler

http://yenisafak.com.tr/y...me-kayiyor%E2%80%A6/34613

Şu yazıyı yazan kişi hem milletvekili hem de köşe yazarı ya! Ne günlere kaldık, inanamıyorum. yazıya bakın, ben gerçekten tek tek yanıt vermeyi düşünerek buraya eklemiştim yazıyı ama tek cümle içerisinde birden fazla zırvaya dayanamıyorum, karnıma ağrılar giriyor.

Sayın Metiner, ergenekoncu dediğiniz kim? ergenekon destanını benimseyen, seven mi? Nasıl bir şey anlayamıyorum, yüzlerce adam aynı anda bir yalanı dillendirince gerçek mi olacak? Yalan işte, tek bir somut kanıt olsa yıllardır hapiste çürüttüğünüz insanları mahkum edebileceksiniz ama tüm hukuk sistemi elinizdeyken bile ancak oldubittiye getirip bunu başarıyorsunuz.

Uzaylıların bile inanmayacağı, bugün ülkede demokrasi olduğudur. tek adamlığı, dikta rejimini asla atatürk gibi bir insana yamayamazsınız! osmanlı padişahlarınız mı demokrattı? atatürk den sonra gelen menderes mi, özal mı demokrattı?

Bir Türk dünyaya bedel demiş Atatürk. binlerce türkün temsilcisi bir insan neler diyor inanamıyorum yahu! tabii bu cümleyi karşısında kursam daha ilk dakika türk lafına itiraz edip sonra dini vicdan, özgürlük, alt kimlik, çorba yapıp durun. o kadar sıkıldım ki, lafı bağlayasım bile gelmiyor. ben mi gerizekalıyım, yoksa beni gerizekalı yerine koymaya çalışanlar mı var?

edit: bu arada, atatürk ile rahmet okutmak kavramını yan yana kullanırken bir düşünmek lazım, bu kişi ne yapmış ne yapmamış? duyan da o zamanlarda yaşayıp eziyet çektiğini falan zannedecek. oof of!