bugün
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı7
- hiç fuhuş yaptınız mı5
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler16
- örgüt mensubu4
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- fransızca3
- messi vs maradona7
- chp de 7 il başkanının görevden alınması3
- yoldaş benjamin franklin4
- kiraz cicegi kolonyasi45
- sen gidince gül yüreklim gece soğuk gün karanlık2
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız20
- je m appelle2
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- macaristan başbakanın macar tvsine ayarı3
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- erken boşalmak2
- izlenilen ilk yabancı dizi13
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat11
- eyalet sistemi için evet diyen türk2
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- 2026 dünya kupası30
- allah4
- gs renklerini birleştirince altın mı çıkar5
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat6
- deniz göktaş21
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- inanmıyorsanız bari saygı duyun6
- kaan için kritik eşiğin aşılması2
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması2
- misojini3
- upuzun saçlarını kısacık kestiren kız5
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler7
- sersem herif14
- instagram2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- forlove192
- arjantin7
- mehmet okuyan12
- kim kimin fakesi10
- fusya semsiyeli yabanci19
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu3
- aynı anda üç kızla gezmek5
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
- ateist3
- yaprak yiyen kadın4
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- gavurun kızı6
- çirkin kadını güzel gösteren şeyler4
ankara'da her geçen gün hırsızlık vakaları artmakta. yeni evli tüm arkadaşlarımın evine en az bir kez hırsız girmiş durumda(çünkü hırsızlar yeni evlilere bir çok takı takıldığını düşünüyor. hatta önünde güvenlik olan yargıtay lojmanlarına bile hırsız girmeye kalkabiliyor. bu bakımdan kesinlikle ankara polisinin uyuduğunu düşünüyorum. bana kalırsa ankara'da bir hırsızlık çetesi oluşmuş durumda, ve cidden arkası güçlü bir çete. buradan yetkililere sesleniyorum artık bir şeyler yapın.
bazı arkadaşlarım evde tutmaya çekindiği değerli eşyaları için banka kasası kiralıyor. ama bu da çözüm değil. çünkü o kasalara herhangi bir şey olduğunda kasalar devlet güvencesinde değil. zaten banka görevlileri size sadece kasa anahtarını veriyor, ve içine ne koyduğunuzun kaydını tutmuyor. örneğin, yaklaşık iki sene önce bir devlet bankasının balgat'taki şubesi hafta sonu soyuldu. hafta sonu bankada hiç nakit tutulmuyor. dolayısıyla, hırsızlar direk değerli eşyaların tutulduğu kasaları soydu, ve bu kasaların sahipleri de büyük zarara uğradı. bu bakımdan banka kasaları da hiç güvenli değil. bazen düşünüyorum da, devlet üç beş çapulcu hırsızla bile mücadele edemiyor, biz de kalkmış terörle mücadele etmesini bekliyoruz.
edit: bir bankacı, sözlük yazarı arkadaşın söylediğine göre balgat'taki ziraat bankası prestij kaybının önüne geçmek için o dönemde kasa sahiplerine 200 bin tl civarında tazminat ödemiş. ayrıca kiralık kasa soygunu tüm türkiye tarihinde 5 tane bile değilmiş, ve ev soygunlarının yanında hiç sayılırmış. bu nedenle, bir bankacı olarak değerli eşyaların banka kasalarında saklanmasının doğru olduğunu düşünüyor. ama yine de tekrar söylüyorum, aslında yasal olarak banka kasaları güvence altında değil.
bazı arkadaşlarım evde tutmaya çekindiği değerli eşyaları için banka kasası kiralıyor. ama bu da çözüm değil. çünkü o kasalara herhangi bir şey olduğunda kasalar devlet güvencesinde değil. zaten banka görevlileri size sadece kasa anahtarını veriyor, ve içine ne koyduğunuzun kaydını tutmuyor. örneğin, yaklaşık iki sene önce bir devlet bankasının balgat'taki şubesi hafta sonu soyuldu. hafta sonu bankada hiç nakit tutulmuyor. dolayısıyla, hırsızlar direk değerli eşyaların tutulduğu kasaları soydu, ve bu kasaların sahipleri de büyük zarara uğradı. bu bakımdan banka kasaları da hiç güvenli değil. bazen düşünüyorum da, devlet üç beş çapulcu hırsızla bile mücadele edemiyor, biz de kalkmış terörle mücadele etmesini bekliyoruz.
edit: bir bankacı, sözlük yazarı arkadaşın söylediğine göre balgat'taki ziraat bankası prestij kaybının önüne geçmek için o dönemde kasa sahiplerine 200 bin tl civarında tazminat ödemiş. ayrıca kiralık kasa soygunu tüm türkiye tarihinde 5 tane bile değilmiş, ve ev soygunlarının yanında hiç sayılırmış. bu nedenle, bir bankacı olarak değerli eşyaların banka kasalarında saklanmasının doğru olduğunu düşünüyor. ama yine de tekrar söylüyorum, aslında yasal olarak banka kasaları güvence altında değil.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar