koministimam ın moderasyon tarafından korunması

belki gizli mod olmasindan dolayidir.

tespit yukarida , simdi anlamadigim nokta , eger ozel mesaj ile sahsiniza karsi bir hakaret,cinsiyetinizden,milliyetinizden deri renginizden dolayi ayrimci,alayci, mesajlar gonderiyorsa bunu mesajin kopyasi ile beraber moda iletin , bu sizin en dogal hakkiniz ve yapmaniz gerekendir.

bu sikayetler sonrasi bir tedbir alinmadigini dusunuyorsaniz , elbetde bunu sol frame tasiyabilirsiniz.

ama sarkmak nedir , sapiklik neyin tanimlamasidir , kezban ayarmak nasildir , bunlar tafii seyler , anlamsiz ,ici bos suclamalardir,

butun bunlari gozardi ederek bir yazarin <hic sempati duymasamda> , bir baskasi icin kisisel baslik acmasi bence yanlisdir , boyle bir basligin da silinmesi asil olarak modlarin gorevidir.


kimi neyle sucluyorsaniz , icini doldurarak , proseduru uygulayarak yapiniz , gerisi lafi salatalikdir.
© copyright 2005 - 2026